Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Αγωνία στην Ευρυτανία για τον 42χρονο αστυνομικό που αγνοείται


Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας…

Θρίλερ με την εξαφάνιση 42χρονου Ευρυτάνα αστυνομικού κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής (28/10).......

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες.

Το πρωί έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.



Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βάθος της «τρύπας» ξεπερνάει τα 50 μέτρα.

Εκεί είχαν ψάξει και για την 48χρονη

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε αυτή τη φυσική «τρύπα», που μοιάζει με σπηλιά, στην οποία πρόσφατα είχαν κατέβει άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, όταν αναζητούσαν την 48χρονη μητέρα από την Ευρυτανία, η οποία ακόμα αγνοείται.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές διασώστες, ενώ καθ' οδόν είναι και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, οι άνδρες της οποίας θα κατέβουν προφανώς στην σπηλιά για να δουν εάν έχει πέσει μέσα ο 42χρονος αστυνομικός που αγνοείται.

lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο