Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης : Μερική αποκατάσταση οδού πρόσβασης Κοιμητηρίου Βασιλόπουλου…

Πηγή:  Facebook   Giannis Triantafillakis

Με χαρά διαπιστώνουμε συχνές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης στη αγροτική οδοποιία του Δήμου Ξηρομέρου αλλά και στο Δημοτικό οδικό δίκτυο.
Άμεση είναι η παρέμβαση και συνδρομή του Δήμου Ξηρομέρου, με τη μερική αποκατάσταση οδού πρόσβασης του Κοιμητηρίου στην Κοινότητα Βασιλόπουλου.


Γνωρίζοντας την ευαισθησία του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη, αλλά και αυτή των Αντιδημάρχων, ήταν βέβαιο ότι και το εν λόγω τμήμα θα ήταν στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε το παρακάτω βίντεο:




16 σχόλια:

  1. Πραγματικα αναρωτιεμαι αν πρεπει να κλαψουμε η να γελασουμε για ολα αυτα που συμβαινουν !! Μεχρι προσφατα πανω στις μεγαλες λακουβες του δρομου ειχε ριξει αμμο ..κι ετσι οποιος ήθελε απο εμας να αναψει τα καντηλια των γονιων του στην αρχη εκανε πατιναζ στην αμμο και επειτα διαπιστωνε το πραγματικο χαλι του δρομου και βεβαια κατεβαλε και το αντιτιμο στα συνεργεια απο τη προκληθεισα ζημια στο αυτοκινητο του. Τωρα λογω της αντιπαραθεσης Δημοτικης Αρχης και του προεδρου της τοπικης κοινοτητας , την εμφανη ασυνενοησια και αδυναμια καθε στοιχειωδους συνεργασιας μεταξυ τους μας στερουν την προσβαση στα κτηματα μας στους ελαιωνες και τις κτηνοτροφικες μοναδες χωρις αιδω Αν θελει λοιπον καποιος να παει στα κτηματα του στο καμπο του κρικελα πρεπει να διαθετει αλογομουλαρο ή ερπυστριοφόρο Ο κ Δημαρχος επιδιόρθωσε σ ενα μικρο τμημα μερικα σημεια του δρομου (οπου και το βιντεακι) με ασφαλτο ο υπολοιπος δρομος ειναι για αγωνες επιπεδου πιστας Survivor Οπως ειθιστε lifestyle και selfi-τιδα H συνεχεια προσεχως...ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι κακός και σας κοροϊδεύει σαν δήμαρχος οι άλλοι τόσα χρόνια που ήταν αλλά μούγγα δεν μίλαγε κανείς γιατί άραγε. Να πάει ο Πρόεδρος με τις 2000 να τον φτιάξει γιατί δεν πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε όσο δεν έκανες τίποτα δεν μιλούσε κανένας τώρα που κάτι πας να κάνεις βγάλανε και Γλώσσα. Ο δρόμος δεν χαλάσει προχθές χρόνια είναι έτσι. Αλλά πρέπει επειδή σε γνωρίζω δήμαρχε Εγώ σαν απλώς πολίτης να έρθω να πάρω τα μηχανήματα και να τα πάω στο βασιλόπουλο. Έτσι έκαναν παλιά μερικοί. Έκανα ότι γούσταρανε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλλον ο κυριος που λεει για την προσβαση στα χωράφια δεν εχει σχεση με την υπαιθρο αλλα με την πολη.
    Τα αγροτικα γι αυτο ειναι για τις γουβες κλπ οπως και τα τρακτερ.
    Με κουρσα δεν παει κανεις στα χωραφια με τις ελιες γιατι θα πρεπει να κανει δουλεια εκει δεν θα παει να δει την δυση η ανατολη του ηλιου.
    Σιγουρα από την πολη ειναι ο σχολιοστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.17 ΕΓΩ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΣΕΝΥΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΙΖΕΙ
    Σε παράτησε εκείνη που αγαπάς
    και δεν ξέρεις φιλαράκο που να πας
    σε παράτησε εκείνη που αγαπάς
    και δεν ξέρεις φιλαράκο που να πας
    .....
    Χρήστος Πάζης - Χαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κύριος που γράφει πως να πάει στο χωράφι και στους ελαιώνες. Τώρα έβαλε τις ελιές. Τριών χρόνων είναι η είναι παλιές. Τόσα χρόνια δεν φώναζε δεν έγραφε. Γιατί Μήπως δεν πήγαινε στο χωράφι.κλεισε και λίγο τη βρύσηηηηηηηηηηη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δρόμο του τον έφτιαξαν μέχρι στην πόρτα στο χωράφι του πριν 2 μήνες. Αυτό δεν είδα να το γράψει πουθενά.

      Διαγραφή
  7. Διαφημίζει και καμαρώνει για την ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗ. Έχει χάσει το μέτρο ο άνθρωπος ή κάτι άλλο του συμβαίνει δεν εξηγείται διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:05 πήρες το πενηνταευρο από το γαλουνη και γράφεις μπαρούφες άντε πηγαινε για ύπνο και ξυπνα μετά τις εκλογές που ο έντιμος και ικανός τριανταφυλακης θα είναι πάλι δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον εσυ το πηρες και γλυφεις μη τυχον και χασεις το γλυφιτζουρι

      Διαγραφή
    2. 50ευρω; πολλά λες. Έχει πέσει η ταρίφα ,5ευρω.
      Όσο για τον αγρότη της πόλης να μας πει αυτό ήταν το χωράφι που έβαλε φωτιά ή αλλο;

      Διαγραφή
  9. Τα αποστήματα του γαλουνικου καθεστωτος κατηγορούν χωρίς επιχειρήματα τον εργατικό και έντιμο τριανταφυλακη.Ουστ ρε Ουστ ρε ρεταλια τρυπωστε ρε και μην βγαίνετε στην κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε μάστορα που όποιον διαφωνεί με το Τριανταφυλλάκη τον λες απόστημα τι μας λεγατε για τις απευθείας αναθέσεις. Στην ύδρευση τι γίνεται; Νάρθετε να ζητάτε ψηφο απο τα αποστήματα μετα.

      Διαγραφή
  10. Ο σχολιαστής 5:59μ.μ μπορεί να μας υποδείξει που έχει το υδρομετρο και ποτίζει της ελιές και πόσο πληρώνει το τετράμηνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:13 εγω τα εχω άλλου ,πηγαίνετε να δουλέψετε γιατί το μέλι απο το δημο που σας μοίραζε το γαλουνικο καθεστως. Δεν υπάρχει πια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα αποστήματα του γαλουνη δεν τα χρειαζετε ο τριανταφυλακης να πάνε να ψηφίσουν όπου θέλουν ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ προβατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο