Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ο «αποχαιρετισμός» Κωνσταντάρα στον Κατσιφάρα

 


Σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού και αβροφροσύνης προχώρησε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, με αφορμή την παραίτηση του πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σε ανάρτησή του στα social media στάθηκε στη συνεργασία που είχε μαζί του ως Δήμαρχος μέχρι το 2019 που ο Αχαιό πολιτικό ηγείτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Συνεργαστήκαμε άψογα στην θητεία μου ως δήμαρχος από το 2014 έως το 2019, αν και από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες προερχόμενοι, με συμφωνίες αλλά και διαφωνίες, στα πλαίσια του θεσμικού μας ρόλου» ανέφερε ο Δήμαρχος Θέρμου και πρόσθεσε :

«Η υπερκομματική αυτή συνεργασία έλυσε το πρόβλημα της σχολικής στέγης με την ανακατασκευή του Γυμνασίου, την χρηματοδότηση και ολοκλήρωση του νέου Λυκείου , την ολοκλήρωση και λειτουργία του Μουσείου και τέλος τη μερική χρηματοδότηση έργων ορεινής οδοποιίας του δήμου Θέρμου».

Ευχαριστώντας δημόσια τον πρώην Περιφερειάρχη ο Σπ. Κωνσταντάρας κατέληξε με νόημα: «Ανήκω σε εκείνους που βλέπω με υπερκομματική ματιά κάθε συνεργασία».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο