Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης : Ένα χρόνιο πρόβλημα στην περιοχή Εσχατολάγκαδο λύθηκε.




πηγη  Giannis Triantafillakis

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο προσωπικό του προφίλ έγραψε :Ένα χρόνιο πρόβλημα στην περιοχή Εσχατολάγκαδο λύθηκε. ......


Ένα χρόνιο πρόβλημα στην περιοχή Εσχατολάγκαδο λύθηκε. 

Σε ένα επικίνδυνο σημείο για τους διερχόμενους οδηγούς με καθίζηση του πρανούς και χρόνια κατολίσθηση , έγινε τοιχίο αντιστήριξης ,αποκαθιστώντας την ασφαλή διέλευση των οδηγών .






13 σχόλια:

  1. ΦΤΙΆΧΝΕΤΑΙ ΈΝΑ ΤΕΙΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΚΆΝΑΤΕ ΑΛΛΆ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΔΉΜΑΡΧΕ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΠΈΡΑΣΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΣΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΆΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΓΕΙΝΙ ΚΆΝΑ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα να του πεις πως να κάνει σωστά τη δουλειά του 🤣🤣🤣
      Νιαου

      Διαγραφή
  2. Μόνο εσύ Γιάννη θα το έκανες αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:53 μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά. Μην ξεχνάς ότι ο τριανταφυλακης προσπαθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια να κάνει τα πάντα γιατί η μεγάλη αλήθεια είναι ότι βρήκε ένα δημο κατεστραμενο από όλες τις πλευρές και προσπαθεί να λύσει όλα τα χρόνια προβλήματα τόσων ετών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο εσύ Γιάννη θα έφτιαχνες τοιχίο χωρίς σίδερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΉΜΑΡΧΕ ΛΎΣΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΎ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ ΠΟΥ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΟΛΛΆΕΙ ΤΟ ΈΡΓΟ ΛΕΦΤΆ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λαμογια μπαζοσανε το ρέμα από την φυσική του ροή και έκαναν εκτροπή γεφυριου και τους αγναντευενται στον εισαγγελέα ολλοι τους αφτο είναι έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπαζομενο ρέμα? Ματζαρη μετά έλα για ψήφους σε έβαλαν και στην πολιτική προστασίας. Και ακούμε και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τοίχος δίχως σίδερα νεα τεχνολογία Τριανταφυλλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τολμάνε να ασχοληθούν μετο ρέμα ο Τριανταφυλλάκης και ο Μαντζαρης. Όταν όμως καταβάσει να δω που θα κρυφτούν και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τοιχος εχει σιδερα αλλα εσυ εισαι για τα σιδερα και τα θηρια μαζι.
      Προχωρα τριανταφυλλακη ο κοσμος βλεπει εργα παντου και λωλενωνται τα αρπακτικα.

      Διαγραφή
  10. ΠΡΟΣ 12:53 ΛΕΣ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ?ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΡΕΜΑ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΡΙ ,ΡΕ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΤΡΟΠΗ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο