Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Πλακόστρωση ανατολικής πλευράς Δημαρχείου . Συντήρηση πεζοδρομίου .




πηγη Giannis Triantafillakis

Ο Δημάρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, στο προσωπικό του προφίλ έγραψε: Πλακόστρωση ανατολικής πλευράς Δημαρχείου .
Συντήρηση πεζοδρομίου .......



Πλακόστρωση ανατολικής πλευράς Δημαρχείου .

Συντήρηση πεζοδρομίου .











7 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι πλέον ο Δήμαρχος των έργων με διαφορά από κάθε προηγούμενο. Έφερε έργα και χρήμα στο Δήμο, έφερε εργαζόμενους, με την Περιφέρεια έχει άριστη συνεργασία, τον εμπιστεύονται και γίνονται και από εκεί έργα πλέον. Στα Υπουργεία το ίδιο, κάθε μέρα εκεί είναι και εκεί οι πόρτες ανοικτές και τον σέβονται, τον εκτιμάνε και παίρνει ότι ζητάει, ο άνθρωπος πείθει.

    Κάθε σύγκριση με τους αποτυχημένους της πενταετίας 2014-2019 είναι μάταιη τους οποίους δεν τους έδινε σημασία κανένας, ούτε στα Υπουργεία ούτε στη Περιφέρεια και φταίγαν μόνο οι ίδιοι.

    Αυτοί τώρα αποκυρήξανε δήθεν τον Γαλούνη ότι αυτός μονάχα φταίει και το παίζουν εξαγνισμένοι ενώ είναι της ίδιας κοπής και οι ευθύνες τους ακριβώς οι ίδιες με του Γαλούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θέλεις να μας πείσεις,
      ότι φταίει και ο τόλης επίσης ?

      Διαγραφή
  3. Ο λαός 0ρεπει να μάθει όλη την αλήθεια ότι αυτοι που κατηγορούν τον τριανταφυλακη είναι όλοι από το συνάφι του γαλουνη και θα βάλουν κάποιον αλλο γαλουνη για να αναμετρηθεί με τον ικανό με τον άξιο με τον έντιμο τριανταφυλακη. Αλλά δεν θέλουν να το χορέψουν ότι. Ο λαός. Είναι μέχρι τελευταίας ρανίδος με τον δήμαρχο των έργων με τον αναμορφωτή του δήμου. Τον Γιάννη τριανταφυλακη, μακάρι αύριο το πρωί εκλογές για να τελειώνουμε μια για πάντα με τα αποστήματα του γαλουνικου καθεστωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.53 Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3΄53 ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο