Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης : Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Καραϊσκάκης Ξηρομέρου

 



πηγή: facebook :  Giannis Triantafillakis

καλό μήνα 

Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Κοινότητα Καραϊσκάκης Συνεχίζουμε … έγραψε στο προσωπικό του προφίλ facebook o δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης…..



Καλό μήνα …
Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Κοινότητα Καραϊσκάκης
Συνεχίζουμε …













9 σχόλια:

  1. Ενόψει του επερχόμενου χειμώνα θα φανεί αν έγιναν αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις τόσο στο χωριό Καραϊσκάκη όσο και στα άλλα χωριά γιατί τώρα τελευταία το αφήγημα της δημοτικής αρχής είναι οι τοπικές παρεμβάσεις. Δεν κρίνω κανέναν με αυτό το σχόλιο απλά κρατάω επιφυλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα χρόνια που ήσασταν που δεν υπήρχε δείγμα έργου.Στις σπηλιές παρέα με τους συντρόφους σας;Είστε για πολλές φάπες και μούντζες κάποιοι.Πλέον έχουμε Δήμαρχο που παράγει πραγματικό έργο και σας χαλάει.Καφεδάκι παρηγοριάς και εσείς με τους δικούς σας.

      Διαγραφή
    2. Έπρεπε να ρίξουν 100.000.000 για να εισαι ικανοποιημένος εσυ . Τράβα να δεις αν ερχόμαστε μίζερε

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΙΠΟΤΑ ΒΟΘΡΟΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ _ ΕΚΡΟΠΗ ΓΕΦΥΡΙΟΥ,ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΝΤΥΠΛΙΜΗΡΗΚΑ ΕΡΓΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ Α......Σ.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΙΛΟΥΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει εμάς που τον στηρίζουμε και θα τα λέμε στις κάλπες με το Δήμαρχο.Εσύ αν θες έρχεσαι αν δε θες να κάτσεις εκεί που σαι.

      Διαγραφή
  4. Για το μπαζομενο ρεμα καλεστε την πολιτικη προστασια τηλ 112 η εισαγκελεα γιατι εκει εχουν καταπατησει τα παντα και κανεις δεν μιλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ θα καλεσουμε ενα καναλι να κανει ρεπορταζ γιατι το θεμα ειναι σοβαρο δεν παιζουν με της ζωες τον ανθρωπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΖΟΜΕΝΑ ΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΟΣΤΑΣΑ; ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΝΗ; ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΕΥΚΟΝ; ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΝ 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο