Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ευάγγελος Γάκης: Ανάρτηση για το βιβλίο "Χωρίς βαλίτσα" του Γ. Παληγεώργου


Με μια βαλίτσα γεμάτη αναμνήσεις, ο Γιώργος Παληγεώργος κατάφερε να μας «ταξιδέψει» στο παρελθόν και να «ξυπνήσει» συναισθήματα με το βιβλίο του «Χωρίς βαλίτσα», που πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Αθήνα και είχα τη χαρά να παρευρεθώ......

Στο βιβλίο του ο Γιώργος Παληγεώργος κάνει μια σαφή αναφορά στις ρίζες μας, αναβιώνοντας ιστορίες του τόπου μας ενώ-εκτός των άλλων- αναδεικνύει την αυθεντική Ξηρομερίτικη ντοπιολαλιά με γλαφυρό τρόπο.

Συγκινήθηκα σε πολλά σημεία του βιβλίου του, καθώς αποτελούν και δικά μου προσωπικά βιώματα και ιδιαίτερα ενθυμούμενος τα καλοκαίρια των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων.

Το «Χωρίς βαλίτσα» είναι ένα βιβλίο που πρέπει όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες να διαβάσουν!

Ευχαριστώ τον Γιώργο Παληγεώργο για την πρόσκλησή του στην παρουσίαση και την αφιέρωσή του στο βιβλίο και τού εύχομαι από καρδιάς να είναι «καλοτάξιδο» το βιβλίο του και καλοδιάβαστο από τους αναγνώστες!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση στο Facebook:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevaggelosgakispasok%2Fposts%2Fpfbid0qyaydWj3MF96kctJnCH5ZBNfAPiWRL4jot3UgXhSs1eGiHbNLbJoyjzwg2i2xx2tl&show_text=true&width=500" width="500" height="489" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο