Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Η παλινόρθωση των Ηρώων.


Μετά από ένα και πλέον έτος, το μνημείο των Ηρώων, ένα έργο τέχνης, επιστρέφει στην ιερή του θέση. Για ένα χρόνο ήταν πεταγμένο σε ένα οικόπεδο έξω από τη Βόνιτσα...... Η κατακραυγή των δημοτών υπερίσχυσε κάθε άλλης άνομης σκέψης.

6 σχόλια:

  1. Τα. Πάντα. Θα. Κάνει. Και. Τα. Πάντα. Θα. Τάξη. Ο καρυολης. Προκειμένου. Να. Ξαναβγη αλλά. Δυστυχώς. Είναι. Χαμένος. Καπόλας. Σώζος. Τον. Έχουν. Τελείωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 8:50 ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΣΟΛΑ ΣΩΖΟΥ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ασέβεια στους ήρωες το μνημείο προς τιμή τους να περιστοιχίζεται από καρέκλες καφετέριας. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό οι του καθεστώτος εκπρόσωποι; Έχουν δει και σε ποια πόλη παρόμοια αθλιότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μνημείο θα ήταν καλύτερα να μην είχε καρέκλες και τραπέζια γύρω του να ειχε μια περίφραξη και ο χώρος εκεί να είναι ελευθερος άντε να μπει και κανένα παγκάκι να κάθεται ο κόσμος. Και η καφετέρια όμως μετά τι θα κάνει κλέφτης θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει ούτε ένας Δημοτικός Σύμβουλος να καταγγείλει αυτή την ασέβεια;

    Το καθεστώς σας κρατάει όλους;

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα θέλαμε να μάθουμε τι εργασίες έγιναν και χρειάστηκε ένας χρόνος ολόκληρος για να αποπερατωθούν αυτές. Καθώς και αν πάρθηκε η προβλεπόμενη αποζημίωση για την κακή μεταχείριση που είχε το μνημείο σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί από το κατάστημα που έκανε τις εργασίες συντήρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο