Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Παραλαβή από την Ο.Ε. μελέτης προϋπολογισμού 250.000 €, για το έργο: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου».



Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σήμερα στις 20 Οκτωβρίου και την εντοπίσαμε, έγινε παραλαβή της μελέτης που αφορά την έκτακτη χρηματοδότηση των 250.000 € που πήρε ο Δήμος Ξηρομέρου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για το έργο: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου»......
Για την συγκεκριμένη χρηματοδότηση είχαμε ενημερωθεί από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ).
Ο Δήμος θα διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό με διαγωνισμό και ήδη έχει συνάψει προγραμματική σύμβαση με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ιεράς Πόλεως Μεσολλογίου.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι έγινε παραλαβή της μελέτης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρους και καθορίστηκαν οι όροι της διακήρυξης και της επιτροπής διαγωνισμού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

4 σχόλια:

  1. Εκείνες τις γραμμές που φτιάξανε στο νέο κομμάτι από καραμέλα δεν τις είδε κανένας για πολύ γέλιο είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος ξηρομερου δεν έχει τεχνική υπηρεσία? και αν έχει πρέπει να απευθύνεται σε άλλο Δήμο οι ειδικοί σύμβουλοι που έχει τι ρόλο βαράνε γιατί από τους δημότες πληρώνονται όχι από την τσέπη του εκάστοτε δημάρχου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετος η βλαμμένος ;
      Σε κάθε περίπτωση ανίκανος.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο