Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Χρυσό μετάλλιο για την συμπατριώτισσα μας από την Κανδήλα Μαρία Λεκατσά, στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελο Tae Kwon Do ITF στην Αργεντινή.

 


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Για άλλη μία φορά το χρυσό κορίτσι της Κανδήλας Μαρία Λεκατσά, έδειξε την διαχρονική της αξία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελο Tae Kwon Do του 2022, που πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτό στάδιο στην πόλη Σαντιάγκο ντελ Εστέρο στην Αργεντινή......
Άλλη μία πολύ μεγάλη διάκριση για την Μαρία, που αποδεικνύει την σταθερή της αξία για αρκετά χρόνια, όπου αυτό είναι το δύσκολο και σε καθιερώνει.
Ότι και να πούμε για την Μαρία Λεκατσά πραγματικά είναι λίγο.
Τις ευχόμαστε Υγεία, συγχαρητήρια για άλλη μία μεγάλη διάκριση και να την χαίρονται οι γονείς της, οι συγγενείς της και οι φίλοι της. Εμείς ως συμπατριώτες της νιώθουμε περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει διαχρονικά. Ένα πρότυπο και ένα φωτεινό παράδειγμα για την νεολαία της περιοχής μας.
Μία αθλήτρια με Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Πανελλήνιες διακρίσεις, με διάρκεια χρόνων σε υψηλό επίπεδο, με συνεχόμενες θέσεις σε βάθρα μεταλλίων, με ήθος, χαμηλών τόνων και γενικά πάντοτε μία διακριτική παρουσία, με σπουδές στην οδοντιατρική.
Πρόσφατα ο Δήμος Ξηρομέρου με το Νομικό του Πρόσωπο, βράβευσε την Μαρία Λεκατσά για τις αθλητικές της διακρίσεις (δείτε εδώ).



Εντυπωσιακά όπως και ξεκίνησε συνεχίζει Εθνική μας ομάδα, στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Tae Kwon Do ITF σε ανοιχτό στάδιο που διεξάγεται στην πόλη Σαντιάγκο ντελ Εστέρο στην Αργεντινή.
Στο ατομικό αγώνισμα της μάχης οι Έλληνες επίλεκτοι αθλητές μας κατέκτησαν ακόμα 6 μετάλλια,
      2 χρυσά με τον Τριαντάφυλλο Καρβούνη (-71κ.) και την Μαρία Λεκατσά (-72κ.),
   3 ασημένια με την Αγγελική Βασιλειά (-57κ.), την Μαριάνθη Στεφανίδου (-67κ.), την Άννα-Μαρία Κηπουρού (-72κ.) και
1 χάλκινο με τον Χρήστο Καλακίδη (-85κ.)
Να θυμίσουμε ότι για τις Κηπουρού και Βασιλειά αυτά ήταν τα δεύτερα μετάλλια μιας και είχαν κατακτήσει αντίστοιχα το αργυρό και το χάλκινο ντίστοιχα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στην σκιαμαχία (TUL).
Στην Ελληνική Επίλεκτη Εθνική ομάδα Tae Kwon Do ITF, συμμετέχουν και οι Αχιλλέας Μπάντης (-64κ.), Εμμανουήλ Γαλάνης (-78κ.).
Προπονητής της ομάδας είναι ο Θεόδωρος Δημητρακάκης, ενώ συμμετέχουν και οι διαιτητές Γεώργιος Παπαδιώτης, Δημήτριος Κατηρτσίδης.
Αρχηγός της Αποστολής είναι ο Δημήτριος Καγιαμπίνης και μετέχουν σ’ αυτήν και ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Μιχαήλ Ζωγράφος και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αναστάσιος Βαλασιάδης.
mytikaspress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο