Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Εκδήλωση για το Λαογράφο Νίκο Ράππο: Ο Πολιτισμός ενώνει…


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ: Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, ο τιμωμένος Νίκος Ράππος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη Φούντα Βουλευτής ΔΗΜΑΡ και ο Κώστας Καραγκούνης Υφυπουργός Δικαιοσύνης. 

       Η πρωτοβουλία που πήραν η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία,  η Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης και ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, να τιμήσουν το λαογράφο του Ξηρομέρου Νίκο Ράππο, αποδείχθηκε ικανή να κάνει ότι συνήθως αδυνατούν ακόμη και οι πιο «άξιοι» διπλωμάτες. 
   Να «ενώσει» τους πολιτικούς του νομού: Κώστα Καραγκούνη Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Παναγιώτη Κουρουμπλή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ  και  Νίκη Φούντα Βουλευτή Αιτ/νίας της Δημοκρατικής Αριστεράς και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την αγάπη  όλων μας για την Αιτωλοακαρνανία.....



   Για άλλους ο Πολιτισμός είναι τρόπος έκφρασης και δημιουργίας. Για άλλους φανερώνει το πνευματικό επίπεδο του κάθε τόπου. Το βέβαιο είναι πως ο Πολιτισμός παραδοσιακά ενώνει κι’ αυτό φανέρωσε και η προχθεσινοβραδινή εκδήλωση.

   Στις δύσκολες μέρες που ζούµε, ο πολιτισµός ενώνει και πρέπει να χαράζει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο