Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωσε «καμπάνες» η ΕΠΣΝΑ


     Έχουν  τιμωρηθεί  με αφαίρεση  βαθμών  από το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας για την νέα  περίοδο: Παλαιρος -2, Κατούνα -2, Θύριο -2, Μύτικας -2, Πλαγιά -6 και Φυτείες -11.

      Τα υπόλοιπα των ποινών σε συλλόγους  και παράγοντες   που θα μεταφερθούν  στην νέα  αγωνιστική  περίοδο  2012-2013 ανακοινώσε  η διοίκηση  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αιτωλ/νίας.
      Καταρχήν  ο Όμηρος  είναι τιμωρημένος  από  κάθε επίσημη και φιλική  αθλητική  δραστηριότητα  μέχρι  της 27-8......   Ποινή αποκλεισμού της έδρας τους έχουν η Ένωση  Αγ Δημητρίου (4 αγωνιστικές), ΑΕΚ  Αγ Κωνσταντίνου (1 αγωνιστική).
    Τα σωματεία  που έχουν  τιμωρηθεί  με αφαίρεση  βαθμών  από τα πρωταθλήματα  που μετέχουν  την νέα  περίοδο  είναι.

Α Κατηγορία 
Καινούργιο   -2 βαθμοί

Β  Κατηγορία
Παλαιρος  -2
Κατούνα  -2
Απόλλων  Θέρμου  -2
Θυριο   -2
Μυτικας  -2
Πλαγιά  -6
Ακράτητος  Δάφνης   -6
Φυτείες    -11

Γ΄ Κατηγορία
Λυσίμαχος  -4
ΠΑΟ Κατοχής  -6
Ξεροπήγαδο  -6
Αχελώος  Νεοχωριου -7 
Ρίγανη  -14

      Ποινές   ανακοινωθήκαν  επίσης  και σε σωματεία  του παιδικού  και του προπαιδικου  πρωταθλήματος καθώς  και σε παράγοντες  αρκετών  συλλόγων .
Η  τακτική   γενική  συνέλευση των σωματίων   της ΕΠΣΝΑ   είναι προγραμματισμένη  να γίνει  την ερχόμενη  Δεύτερα 23-7 στο Μεσολόγγι στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου.  
Τα πολλά  και μεγάλα  οικονομικά  προβλήματα  αρκετών  σωματείων  του νομού  μπορεί  να αποτελέσουν  βασική  αιτία  και  να αλλάξουν  κατηγορία  ορισμένες  ομάδες  που θα επωφεληθούν από την κρίση αυτή.    
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: