Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η νέα ποιητική συλλογή του Χρίστου Γρ. Σοροβέλη «Υπάρχω, αν και δεν με γνωρίζουν»




      Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες,  η νέα ποιητική συλλογή «Υπάρχω, αν και δεν με γνωρίζουν», του Ξηρομερίτη  Χρίστου Γρ. Σοροβέλη, από τις  Εκδόσεις ΣΟΚΟΛΗ.   
    Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο (σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Ιανός, Πολιτεία, κ.α. στο κέντρο της Αθήνας) και στα συνοικιακά βιβλιοπωλεία μπορείς να το παραγγείλεις.....



Μικρό Βιογραφικό: 
Ο Χρίστος Γρ. Σοροβέλης γεννήθηκε το 1973 στο Αγράμπελο Ξηρομέρου  Αιτωλ/νίας και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής.  Ασχολείται με τη διδασκαλία - μελέτη της Ελληνικής Ποίησης, καθώς και με τη διδασκαλία και την  έρευνα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Φιλοσοφίας. Είναι συντάκτης πανεπιστημιακών σημειώσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Η πρώτη του παρουσία στα Ελληνικά Γράμματα είναι με την Ποιητική Συλλογή «Υπάρχω, αν και δεν με γνωρίζουν» από τις Εκδόσεις Σόκολη.
Η ποιητική συλλογή είναι αφιερωμένη:
Στο γιο μου, στη νέα ζωή, που τα μάτια του καθρεφτίζουν δρόμους με Πεταλούδες, μονοπάτια Ελευθερίας 


2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον συγχωριανό μου γι' αυτή την πρωτοβουλία και του εύχομαι να αποτελέσει ορόσημο για πολλές επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον συγχωριανό μου γι' αυτή την πρωτοβουλία και του εύχομαι να αποτελέσει ορόσημο για πολλές επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο