Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «Messolonghi News»


         Απαντώντας στο ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα που αναρτήσατε χθες (25-7-2012) στο blog σας (εδω), σας ενημερώνω ότι:
   α) Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. που το Λιμενικό Ταμείο για πρώτη φορά συμμετείχε, μετά και την τυπική εκχώρηση του 5% που έπρεπε να κατέχει και δεν την είχαν παραχωρήσει μέχρι σήμερα οι κύριοι μέτοχοι, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν ψήφισε για τη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. τους τρεις (3) Ολλανδούς, όπως ψευδώς αναφέρετε, αλλά να παραμείνει το Συμβούλιο ως έχει, δηλαδή 2 Ολλανδοί και ο κ. Αγγελόπουλος, πράγμα το οποίο ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Αυτού του είδους οι προβοκάτσιες επιστρέφονται σε αυτούς από τους οποίους εκπορεύονται.......



   β) Η Λιμενική Επιτροπή Αιτωλ/νίας εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, μόνο για να υπάρξει συγκρότηση Δ.Σ. σύμφωνα με το νόμο περί Α.Ε., ώστε να δρομολογηθούν τυχόν οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας (απλήρωτοι εργαζόμενοι, προμηθευτές, οφειλές προς το Λιμενικό Ταμείο). Η Λιμενική Επιτροπή με νεότερη απόφασή της στο μέλλον θα αποφασίσει εάν θα συμμετάσχει στο Δ.Σ. της ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.
    γ) Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν είναι διατεθειμένος να ξεπλύνει τις καραμπινάτες παρανομίες και των δύο μέχρι σήμερα αγαστών εταίρων και κυρίων μετόχων που για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν είναι σε οικονομική και δικαστική διαμάχη.
     δ) Το ποιος είχε και έχει την κατά νόμο ευθύνη διαχείρισης της ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. σας καλώ να το ψάξετε καλύτερα, διότι υπάρχει σχετική εξουσιοδότηση η οποία έχει κατατεθεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
   ε) Οσονούπω όταν ξεκαθαρίσει τη θέση του το Υπουργείο Τουρισμού εγγράφως προς το Λιμενικό Ταμείο για το τι θα γίνει από δω και στο εξής σχετικά με τη νέα σύμβαση παραχώρησης θα σας ενημερώσουμε με απόλυτη διαφάνεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο