Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Συμπαράσταση των απεργών της Χαλυβουργίας


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
καταδίκης ενάντια στην κυβέρνηση και τις δυνάμεις καταστολής, καταδίκης της μεγαλοεργοδοσίας
και συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς,
την Δευτέρα 23 Ιούλη στις 8.30 στον ΑΗ ΜΗΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -  ΚΑΛΕΣΜΑ 
   Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καταδικάζει   την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής,  για να σπάσουν τον ηρωικό αγώνα των απεργών της Χαλυβουργίας.
      Με την  απεργία που συμπληρώνει 263 ημέρες,  οι εργάτες  αντιδρούσαν  στην απόφαση του επιχειρηματία Μάνεση που θέλει τους χαλυβουργούς  δούλους να δουλεύουν 4 ώρες την ημέρα με 450€ το μήνα. Διεκδικούν δουλειά με αξιοπρεπείς αμοιβές, την επαναπρόσληψη των απολυμένων......



     Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καταγγέλλει την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που είναι πολιτική της ΕΕ των μονοπωλίων, η οποία καταβαραθρώνει και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.
       Τα λαϊκά προβλήματα όμως που η καπιταλιστική κρίση τα οξύνει, η φτώχεια, η εξαθλίωση, η πείνα, οι απολύσεις που γεννά η καπιταλιστική εκμετάλλευση δεν αντιμετωπίζονται με τη συκοφαντία, τη βία και την καταστολή.
       Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης,  δηλώνει ικανοποιημένος από την βίαιη καταστολή, γιατί λέει με τον τρόπο αυτό προστατεύει το ….δικαίωμα  στην εργασία !!!! και παράλληλα λέει ότι μας στέλνει μήνυμα πως οι νόμοι θα εφαρμόζονται παρά τις επιθυμίες ορισμένων συνδικαλιστικών μειοψηφιών για το αντίθετο.

       Ο πρωθυπουργός μιας χώρας με 1,5 εκ. ανέργους το μόνο που κάνει είναι να υπερασπίζεται το μεγάλο κεφάλαιο,  τα πραγματικά αφεντικά.
     Αποδεικνύει ότι το κράτος, η δικαιοσύνη, τα αστικά κόμματα είναι τα «Μαντρόσκυλα» του κεφαλαίου.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που στήριξε το προηγούμενο διάστημα με όλα τα μέσα του απεργούς χαλυβουργούς  ΚΑΛΕΙ  ΟΛΟΥΣ  τους εργαζόμενους  και το λαό της Λευκάδας σε
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
καταδίκης ενάντια στην κυβέρνηση και τις δυνάμεις καταστολής,
καταδίκης της μεγαλοεργοδοσίας
και συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς,
την Δευτέρα 23 Ιούλη στις 8.30 στον ΑΗ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο