Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη Μάριου Σαλμά στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Μάριος Σαλμάς, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι  το Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη  και συναντήθηκε με την Διοίκηση του Ασύλου κ. Ιωάννα Ηλιάδη. Επίσης, επισκέφθηκε και συζήτησε με τους νοσηλευόμενους.
Ο κ. Σαλμάς  έκανε την ακόλουθη δήλωση:......   «Να ξεκαθαρίσω ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη τους τις ανήμπορες ψυχές που βρίσκονται εδώ.
     Όμως, θέλω να τονίσω ότι το Άσυλο Ανιάτων λειτουργεί υπό καθεστώς ιδιωτικού δικαίου, έχει τεράστια ακίνητη περιουσία, ενώ οι περισσότεροι γέροντες και γερόντισσες είναι συνταξιούχοι.
     Δημιουργούνται, λοιπόν, ερωτήματα στα οποία θα φροντίσουμε να δοθούν άμεσα καθαρές απαντήσεις  και λύσεις. Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση θα τελειώσει».


    Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κ. Ιωάννα Ηλιάδη ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας δηλώνοντας :
   «Ευχαριστώ πολύ για την άμεση παρέμβαση του κ. Σαλμά. Έχουν διατεθεί, ήδη, 300.000 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ και άλλες 68.000 ευρώ από τον ΟΓΑ.
     Και εγώ και οι εργαζόμενοι είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι, γιατί για πρώτη φορά εδώ και τέσσερις μήνες είδαμε ότι υπάρχει κι άλλη πλευρά του Κράτους  η οποία σκύβει από πάνω μας και προσπαθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: