Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Οργή στις Φυτείες για την εγκατάλειψη του Γηπέδου από τον Δήμο Ξηρομέρου!


Ένας αναγνώστης μας γράφει:
      Οι κάτοικοι των Φυτειών δίκαια αισθάνονται αδικημένοι. Διαπιστώνουν μέρα με τη μέρα, εκτός από το Δημαρχείο που έχασαν λόγω της συνένωσης των Δήμων, ότι οι Φυτείες αντιμετωπίζεται ως ένα μικρό χωριό του νέου Δήμου Ξηρομέρου και βιώνει όλο και περισσότερο την εγκατάλειψη. Εδώ και δύο χρόνια το γήπεδο του Ακαρνανικού, το μοναδικό σε όλο το Ξηρόμερο που διέθετε στον αγωνιστικό χώρο φυσικό χόρτο, έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο και μαντρί για πρόβατα…
       Μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν θυμίζει πια, οι αρμόδιοι το έχουν αφήσει στο... έλεος του θεού και έχει εγκαταλειφθεί τελείως η συντήρησή του....



     Κι όμως έχει ζήσει μεγάλες στιγμές αυτό το γήπεδο, το γήπεδο του Ακαρνανικού που ήταν το καμάρι του Ξηρομέρου, αφού από αυτό πέρασαν δεκάδες ομάδες από όλη την Ελλάδα και έβγαλε μεγάλους παίκτες που διέπρεψαν στις μεγάλες κατηγορίες.
Λύπη, θλίψη, σφίξιμο στο στομάχι, απορία, γιατί;
       Το ωραιότερο γήπεδο που υπήρχε το κατάντησαν χωράφι… για πρόβατα και δεν νοιάζεται κανένας πλέον για τίποτα.... ένα στολίδι που είχαμε μέσα στο πράσινο έγινε αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και οι εικόνες δεν λένε ψέματα.
      Η λέξη ντροπή είναι η μοναδική που ταιριάζει για την εικόνα αυτή που προσβάλει την ιστορία του Ακαρνανικού…
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ «ΣΤΟΛΙΔΙ» ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ:


ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ….


12 σχόλια:

  1. etsi einai auta efuge o makrupidhs efuge k o dhmos phge ston astako,panta uparxei h akmh alla twra hr8e h parakmh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΑΠΟ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ...ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ Κ.ΝΤΙΝΑ-ΑΣΤΑΚΟΣ

    ΠΟΣΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ?? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΡΟΚΕΙΔΕΙΛΩΝ. ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΝ Κ.ΓΑΖΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΕΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ 2:39 ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΛΙΣΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΑΖΕΤΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ 6:43 ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΧΑΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΠΟΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ? ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ. Ο ΕΝΑΣ ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ? ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΝΤΕ... ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΗΡΕΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΞΙΑ ΟΜΩΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Ο Π. ΓΑΖΕΤΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΠΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΣΑ!
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Τ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ Κ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΑΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟ....Κ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o panos to anedeikse mpravo loufaksan oi ipoloipoi...
    alla pano tha loufaksis kai esy!
    o laos ksypna..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι εγινε λουφαξαν για τις κερκιδες? κανεις δεν απαντα? αντε ρε ευκολο ειναι. χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί, ότι σαν αξίζει και σας αναλογεί.. το παίρνετε και με το παραπάνω.. καλό.. άμεγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο