Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Σταμνά: Αγροτικό έπεσε μέσα σε αύλακα. Αγνοείται ο οδηγός


     Το ατύχημα έγινε όταν ο 45χρονος οδηγός του αγροτικού από το γειτονικό χωριό του Αγίου Ηλία Μεσολογγίου, πατέρας τεσσάρων παιδιών,  επιχείρησε χθες το απόγευμα να κάνει όπισθεν δίπλα στον αύλακα στη Σταμνά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο νερό. Η πτώση του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το agriniopress, έγινε μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής  που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν ανεπιτυχώς τον οδηγό......
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

       Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από το δυνατό ρεύμα λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της πτώσης. Από εκεί και πέρα, εξαιτίας του δυνατού ρεύματος του νερού μέσα στο αύλακα, είναι αδύνατη η ανέλκυσή του και οι υπάλληλοι του ΓΟΕΒ διέκοψαν την παροχή νερού, ώστε να πέσει η στάθμη. 
        Αμέσως άρχισαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής μετά την πτώση αγροτικού στον κεντρικό αύλακα της Σταμνάς. 
        Στα νερά της αγροτικής διώρυγας έπεσε ένας πυροσβέστης καθώς και ένας εθελοντής δύτης,  που μετά την πτώση της στάθμης του νερού, προσέγγισαν το αγροτικό και έδεσαν ιμάντες γύρα από αυτό.  Το γερανοφόρο όχημα ανέσυρε το αυτοκίνητο από το νερό και οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως ο οδηγός του δεν βρίσκονταν σε αυτό.
         Μετά από αυτή τη δραματική τροπή, άρχισαν τα δύσκολα για τους άνδρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που μετά την ανέλκυση του αγροτικού αυτοκινήτου από την αρδευτική διώρυγα στην Σταμνά και την διαπίστωση ότι ο οδηγός δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό, θα πρέπει  να κάνουν αναζητήσεις κατά μήκος του τεράστιου αρδευτικού δικτύου που καταλήγει στο Ιόνιο!
      Οι έρευνες συνεχίζονται κατά μήκος του αύλακα και μέχρι το σημείο όπου μπορεί να έχει φτάσει το σώμα του οδηγού. Οι ελπίδες ο 45χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών  να έχει επιβιώσει είναι μηδαμινές.
Πηγή: http://www.agriniopress.gr/


Τελευταία ενημέρωση από εφημερίδα ΑΙΧΜΗ ώρα 09:00
      Νεκρός, όπως αναμενόταν, βρέθηκε ο άτυχος άνδρας περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο που έπεσε στην διώρυγα. Ο άνδρας βρέθηκε περίπου στις δύο τα ξημερώματα από άνδρες της Πυροσβεστικής που έκαναν έρευνες. Ο τραγικός του θάνατος έχει συγκλονίσει το χωριό του και όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν τοποθετούνταν στηθαία ασφαλείας στην διώρυγα καθώς και στο παρελθόν έχουν γίνει εκεί ατυχήματα.













ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 

1 σχόλιο:

  1. ημουνα εκει παιδια δευτερολεπτα μετα το περιστατικο . ο ανθρωπος κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζε κολύμπι , με αποτελεσμα την στιγμη που επεσε το αυτοκινητο στο νερο επέπλεε ,για περιπου 30 - 40 μετρα . του φωναζαν να βγει απο το αμαξι , καποιος κυριος ειχε και τριχιά μαζι του και του ελεγε βγες να σε πιασουμε . αλλα .... οταν αρχησε να βυθίζεται το αμαξι τοτε εκανε μια προσπαθεια να βγει εξω . απο εκεινη την στιγμη καταλαβα και εγω οτι βασει του ρευματος αν εκανε προσπαθεια να βγει την τελευταια στιγμη θα τον επερνε το ρευμα . κριμα ...... πολυ κριμα .... τα θερμα μου συλληπητήρια στην οικογενεια του ολη !!!γι'αυτο καποιες στιγμες λεω οτι πρεπει ολοι οι ανθρωποι να ξεπερνάμε καποια στιγμη τους φοβους τους . θα μπορουσε να ζει ακομα αν εβγαινε απο το αμαξι και επιανε την τριχιά .... εικασίες της στιγμης αλλα τι αλλο να πουμε οταν ενας νεος ανθρωπος χανει την ζωη του υπο αυτες τις συνθήκες . λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο