Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μια νέα, δυναμική γυναίκα, η Αγγελική Χαλιμούδρα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Νώντα Τάνταρου.

Μια νέα και δυναμική παρουσία στο προεκλογικό τοπίο, έρχεται να δείξει ότι συνδυασμός του Νώντα Τάνταρου, προετοιμάζεται για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, με ένα ανανεωμένο αυτοδιοικητικό σχήμα, με υποψηφίους που έχουν διάθεση ουσιαστικής προσφοράς, επιθυμία και θέληση για μια μεγάλη νίκη.
Μια δραστήρια γυναίκα, η Αγγελική Χαλιμούδρα του Γιώργου, από την Κατούνα, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του διευρυμένου δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στο πλευρό του συνδυασμού «Συμμαχία προσφοράς», για να γίνει και πάλι ο τόπος μας ισχυρός, με σοβαρότητα, αξιοπιστία και δυναμική και με όραμα για ένα ελπιδοφόρο αύριο.
Πρόκειται για μια γυναίκα με προσωπικότητα, παντρεμένη με τον Αποστόλη Σακκά, μητέρα τριών παιδιών, που έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση και με την παρουσία της στα κοινά του τόπου, δηλώνει ότι είναι καιρός επιτέλους για πιο ενεργό ρόλο της γυναίκας που έχει γνώσεις, διάθεση, εμπειρίες και θέληση να έχει λόγο σε αυτά που συμβαίνουν γύρω της.
Η Αγγελική Χαλιμούδρα, είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές, υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το 1999 επιδεικνύοντας ζήλο και αγάπη για το επάγγελμα.
Η υποψήφια ακολουθεί κατά γράμμα την πορεία του πατέρα της, επιχειρηματία Γιώργου Χαλιμούδρα, αφού έχει γαλουχηθεί σε οικογένεια με μεγάλη παράδοση προσφοράς στη ζωή του τόπου.
Η αγάπη της για το χωριό της και το τόπο της, την οδήγησε να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος, - είναι μια πράξη ευθύνης αλλά και προσφοράς - στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Νώντα Τάνταρου και βάζει το συμφέρον του τόπου της, πάνω από οποιεσδήποτε μικροκομματικές πολιτικές και τακτικές, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο