Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Εφημερίδα Αιχμή: Επαινετικά λόγια για την επιστήμονα Αλίκη Κύρκου

Η εφημερίδα "Αιχμή" δημοσιεύει σχόλιο με τίτλο «Τα Φώτα στη Βόνιτσα!» γράφοντας λίαν επαινετικά λόγια για την επιστήμονα Αλίκη Κύρκου, που είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Νώντα Τάνταρου, στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
Τα Φώτα στη Βόνιτσα!
Απ’ ότι φαίνεται το νέο δημοτικό συμβούλιο της Βόνιτσας θα απαρτίζεται από αρκετές νέες και ωραίες παρουσίες δεδομένου ότι η ποσόστωση του 30% θα εξασφαλίζει στις περισσότερες εκλογιμότητα.
Μετά τον Γ. Αποστολάκη που έκλεισε με την Αφροδίτη Μπουμπούλη από την Κατούνα την σκυτάλη παίρνει ο Νώντας Τάνταρος που ενέταξε στο συνδυασμό του την ευειδή Αλίκη Κύρκου, πολιτικό μηχανικό από την Βόνιτσα.
Η κα Κύρκου έχει ολοκληρώσει και το μεταπτυχιακό της, ειδικεύεται στη Διαχείριση έργων Παράκτιας Ζώνης και δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών οικοδομικών μεγάλων έργων.
Αναμφίβολα άτομα με τέτοια βιογραφικά είναι χρήσιμα σε κάθε δημοτικό συμβούλιο γιατί είναι ο ορισμός του τεχνοκράτη και μπορούν να βάλουν πλάτη στην υλοποίηση μεγάλων έργων.
Η Βόνιτσα μέχρι στιγμής είναι πρωτοπόρος στις νέες, ωραίες και με θετική συνεισφορά γυναίκες. Στο Μεσολόγγι αντίθετα δεν κινείται φύλλο…
Χ.Ο.
Πηγή: http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο