Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία υποψηφίου Δημάρχου Νώντα Τάνταρου στο Μοναστηράκι και στην Κομποτή.



Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Κομποτής και του Μοναστηρακίου στον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Νώντα Τάνταρο, ο οποίος και συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Συμμαχία Προσφοράς», στο πλαίσιο των περιοδειών του σε Κοινότητες του νέου Δήμου, επισκέφθηκε τις εν λόγω περιοχές.
Ο κ. Τάνταρος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με δημότες και να διαπιστώσει το μεγάλο έλλειμμα υποδομών. Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στις οδικές προσβάσεις και τη μη αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και των λοιπών συγκριτικών πλεονεκτημάτων, αναδεικνύοντας ως μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους το γεγονός ότι… δεν έχουν νερό!
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νώντας Τάνταρος χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση και δεσμεύτηκε πως εφόσον εκλεγεί θα φροντίσει άμεσα να ηλεκτροδοτηθεί η ανενεργή σήμερα γεώτρηση και να υδρευτεί η Κομποτή, για το δε Μοναστηράκι τόνισε ότι θα αναλάβει προσωπικά την προώθηση των διαδικασιών για την εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου ανάδειξης και αξιοποίησης της περιοχής.
Πηγή: http://nontastantaros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο