Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το 166 φύλλο της εφημερίδας «ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΙΚΑ ΝΕΑ»

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφόρησε το 166ο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Στην εφημερίδα μπορείτε να διαβάσετε για τους Δύο Δήμους στο Ξηρόμερο, ποιοι κατέρχονται υποψήφιοι δήμαρχοι επικεφαλής συνδυασμών, για την ματαίωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον πρόσφατο θάνατο του Δημητρίου Κ. Γεωργούλα, πατέρα του Προέδρου του Δ.Σ. Κώστα Γεωργούλα.
Με την ευκαιρία αυτή καυτηριάζουν την αδιαφορία του Δήμου Αστακού για τις εκδηλώσεις γράφοντας: «Θέλουμε να θίξουμε κι ένα θέμα που κάνει δύσκολη την διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο Σύλλογός μας κάθε χρόνο απευθύνεται στον Δήμο Αστακού και ζητά την συνδιοργάνωση τους ή την οικονομική στήριξή τους. Όμως κάθε φορά εισπράττει αρνητική απάντηση σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στους άλλους δήμους της χώρας.
Η στάση αυτή δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να διοργανώνει ή να μην ενισχύει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι σύλλογοι στα χωριά. Οι δημότες του Δήμου δεν πρέπει να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Κι αν δεν μπορεί ο Δήμος να διοργανώσει από μόνος του εκδηλώσεις στα χωριά – όπως έχει υποχρέωση- ας ενισχύει τουλάχιστον οικονομικά μ’ ένα ποσό τους συλλόγους που κάθε χρόνο διοργανώνουν εκδηλώσεις στα χωριά τους
».
Ακόμη, στο νέο τεύχος θα βρείτε το άρθρο του Πάνου Λαζαρόπουλου «Ο Αύγουστος χτες, σήμερα, αύριο», διάφορες παραδόσεις για το χωριό, ενημέρωση από τη Νομαρχία που επιμελείται ο Ταξιάρχης Σάββας, αθλητικά, ειδήσεις-σχόλια, τα νέα του χωριού του Αλέξανδρου Σάββα και άλλα.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο