Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Έπιασε κορυφή ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο, επικρατώντας 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αγροτικός Αστέρας- Παναιτωλικός 0-1
Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Football League, ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου για την 2η αγωνιστική πέρασε από το Δημοτικό γήπεδο του Ευόσμου, επικρατώντας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και πλέον βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
Το γκολ σημείωσε ο Ντάνιελ Γκούνκελ στο 76’ με σουτ, πανηγυρίζοντας έτσι η ομάδα, τη νίκη στην πρώτη της εκτός έδρας εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σκλιοπίδης στο 82’ επειδή χτύπησε τον Παππά.
Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης (60' λ.τρ. Γουναρίδης), Σκλιοπίδης, Σαμουηλίδης (68' Ναλμπάντης), Σαπάνης, Χασιώτης, Τσούκλης, Γόγολος, Στεφανίδης, Τσουκάλιδης, Γέσιτς, Μπεκιάρης (84' Κονέ).
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας, Εντζεγκουέλε, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης (74' Γκούρμα), Παππάς, Καραμαλίκης (66' Καούνος), Πασάς (53' Μπουμάλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο