Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ακατάλληλο για μπάλα το γήπεδο της Χρυσοβίτσας.


Από έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο της περιφέρειας έκρινε ότι το γήπεδο της Χρυσοβίτσας είναι ακατάλληλο για την πραγματοποίηση ποδοσφαιρικών αγώνων.
Μετά από τηλεφωνική ενημέρωση που είχε ο Πρόεδρος της Α.Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ κ. Αυδής Παναγιώτης του κοινοποιούσαν ότι η ομάδα της Χρυσοβίτσας δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έπρεπε να κάνει τις προβλεπόμενες επισκευές η να προβεί σε αναζήτηση έδρας, το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για διεξαγωγή Ποδοσφαιρικών αγώνων, τα εγκαταλελειμμένα αποδυτήρια, χόρτα στον αγωνιστικό χώρο, σκουπίδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η περίφραξη σε αθλία κατάσταση, τα σκουριασμένα δοκάρια, τα σάπια δίχτυα, αυτά ζητούσε η επιτροπή .
Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Χ. ενημέρωσε τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος κ. Ζορμπά Σπύρο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεωργούλα Κων/νο και μαζί από κοινού με συντονισμένες προσπάθειες και με αρκετούς συγχωριανούς εθελοντές κατάφεραν το γήπεδο σε διάστημα τριών ημερών να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το πρώτο αγώνα στις 19/9 με τον Αίαντα Αμφιλοχίας.
Θα ήθελα να αναφέρω μερικούς από τους εθελοντές που με την συνδρομή τους συνέβαλαν σε αυτό το κατόρθωμα, το Γιάννη Τσέλα, τον Ηρακλή Δημ. Ζορμπά, τον Άρη Ζορμπά και αρκετοί άλλη συγχωριανοί που βοήθησαν.
Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω το Δήμαρχο Αστακού, γιατί αυτή η εγκατάλειψη κ. Δήμαρχε; Στο Δήμο Αστακού δύο Ποδοσφαιρικές ομάδες υπάρχουν ο Ηρακλής Αστακού και η Α.Ε.Χρυσοβίτσας το γνωρίζετε αυτό κ. Δήμαρχε; Τόσο δύσκολο σας είναι να συντηρήσετε το γήπεδο της Χρυσοβίτσας; Και να βοηθήσετε οικονομικά τα δύο Ποδοσφαιρικά Σωματεία.
Περιμένω με αγωνία εγώ και οι υπόλοιποι συγχωριανοί μου τρεις τετραετίες τώρα μπας και δούμε κάτι σημαντικό και για το χωριό μας, αλλά όλες οι χρονιές είναι χειρότερες η μια από την άλλη, το γήπεδο είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό μου.
Εδώ θα παρακαλούσα το κ Δήμαρχο ακόμη και τώρα να βοηθήσει την ομάδα της Χρυσοβίτσας.
Και θα ζητήσω από τους καινούριους υποψήφιους Δημάρχους να δεσμευτούν για την συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για τις επιλύσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Χωριά μας.
Κώστας Γεωργούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο