Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Δήμου Αγρινίου ο Β. Αντωνόπουλος. Σύσκεψη για την εκλογή νέου αρχηγού του συνδυασμού.

Σε βαρύ κλίμα και σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε ένταση ο Βασίλης Αντωνόπουλος γνωστοποίησε χθες το μεσημέρι στα μέλη της παράταξής του, ότι αποσύρεται από την διεκδίκηση του δήμου Αγρινίου, επικαλούμενος λόγους συνοχής του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.
H παράταξη «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» της οποίας ως το πρωί ηγούταν ο Βασίλης Αντώνοπουλος, μετά τα χθεσινά διαδραματιζόμενα και την αποχώρησή του, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"O επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ. Βασίλης Αντωνόπουλος απέσυρε σήμερα το πρωί την υποψηφιότητα του για τον Νέο Διευρυμένο Δήμο Αγρινίου και απεχώρησε.
Η πλειοψηφία των μελών της παράταξης διατρανώνει την αντίθεση της στην απόφαση του αυτή και συνεχίζει τον αγώνα της για την θεσμική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την άρθρωση της τοπικής δημοκρατίας και την δημιουργία ενός Ανοιχτού, Βιώσιμου και Πολύκεντρου Δήμου Αγρινίου και ορίζει νέα σύσκεψη για την ανασυγκρότηση της παράταξης και την εκλογή του νέου επικεφαλής μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο