Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο «12ος Άκτιος Δρόμος» (Ημιμαραθώνιος) στη Βόνιτσα.


Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο «12ος Άκτιος Δρόμος» που διοργανώνουν ο Δήμος Ανακτορίου και ο ΑΣ Άκτιος Βόνιτσας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς.
Ο Ημιμαραθώνιος (21.098μ) θα γίνει στη νέα επίπεδη διαδρομή Άκτιο-Βόνιτσα με ώρα εκκίνησης 16:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν σε σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, ελεύθεροι αθλητές χωρίς δελτίο στην ομοσπονδία στίβου καθώς και αλλοδαποί.
Στους αθλητές που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση κάθε κατηγορίας θα δοθούν αναμνηστικό κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, για τις θέσεις 2 και 3 κάθε κατηγορίας μετάλλιο και δίπλωμα και δίπλωμα σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στον αγώνα.
Επίσης θα δοθούν και χρηματικά έπαθλα στους αθλητές/τριες που θα ξεκινούν από 800 ευρώ για τους 1ους και 1ες μέχρι και 150 ευρώ για τους 6ους και 6ες της κατάταξης. Τέλος στον πρώτο αθλητή δημότη του Δήμου Ανακτορίου θα δοθεί ποσό 300 ευρώ.
Ο αγώνας θα τελεστεί με επίσημους κριτές ΣΕΓΑΣ και θα ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί της ομοσπονδίας, ενώ οι αθλητές και οι αθλήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2010, στο τηλ – fax: 26430-23940 και με e-mail: pkda@otenet.gr.
Πηγή: http://www.akarnania.net/forum/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο