Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Φώτης Κουβέλης, πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα επισκεφτεί το Αγρίνιο, αύριο Δευτέρα 27/09/2010.

Όπως είναι γνωστό ο Προέδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης θα επισκεφτεί το Αγρίνιο τη Δευτέρα 27/09/2010 και θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κουβέλη έχει ως εξής:

18:00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παύλο Μοσχολιό.

18:30 Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ.

20:00 Πολιτική ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίξει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αγρινίου τον Παύλο Μοσχολιό
Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή αφού ανέλυσε τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά δεδομένα και πιστή στις αρχές των συνεργασιών, όπου το επιτρέπουν οι πολιτικές συνθήκες και τα φερέγγυα πρόσωπα, αποφάσισε να στηρίξει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010 το συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος, Νέα Εποχή», με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό.
Με δεδομένο τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών, καλεί όλους τους δημοκράτες, αριστερούς, ευρωπαϊστές, οικολόγους, όλους όσους πιστεύουν στην Αυτοδιοίκηση ως βάθρο της Δημοκρατίας, να στηρίξουν το συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος, Νέα Εποχή». Παρά τις επιμέρους αδυναμίες και αστοχίες, καθώς και τις δυσχερείς συνθήκες χρηματοδότησης (μνημόνιο, Δ.Ν.Τ. κ.λ.π), θεωρούμε ότι η τετραετία που πέρασε στο Δήμο μας προσφέρεται για κριτική με θετικό πρόσημο.
Η Δημοκρατική Αριστερά δίνει το παρόν στον αγώνα για ένα σύγχρονο και προοδευτικό διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των συντρόφων Παύλου Θεοδωρίδη και Λεωνίδα Φραγκούλη, τους οποίους και στηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο