Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το Αγρίνιο και μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του.

Ο Βουλευτής και υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς , μίλησε χθες Πέμπτη 19/11/2009, σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων του, στο Αγρίνιο στο Παπαστράτειο, απέρριψε την πρόταση για debate, ενώ «πέταξε το γάντι» στη Ντόρα τόσο για τα golden boys και τις πρόωρες εκλογές. «Δεν θα επιτρέψω να γίνουν τα εσωτερικά μας τηλεοπτικό θέαμα, όπου εμείς θα τσακωνόμαστε και θα χαίρονται μόνο οι αντίπαλοί μας», τόνισε από το Αγρίνιο ο Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόταση της κ. Μπακογιάννη για διάλογο εφ' όλης της ύλης. «Ακούω και κάποιους να θέλουν debate. Καλά, τι θέλουν; Δεν ακούν τη φωνή της βάσης; Παράσταση για το ΠΑΣΟΚ θέλουν να δώσουμε; Χρειάζεται περισσότερη ευθύνη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς. Σε ό,τι αφορά τις αιχμές για golden boys και όσους πλήγωσαν την παράταξη, ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ απάντησε σε υψηλούς τόνους: «oνοματεπώνυμα για 'golden boys', ακόμη περιμένω. Πάντως σίγουρα είναι απέναντί μου αυτοί που πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους την παράταξη. Και βέβαια δεν είμαι εγώ που πίεζα για πρόωρες εκλογές».
Αναφερόμενος στα περί ισχυρής και ανίσχυρης ΝΔ, ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι «ισχυρή ΝΔ είναι η ΝΔ που την εκλέγει η βάση της. Ανίσχυρη ΝΔ είναι η ΝΔ των μηχανισμών».
Τόνισε δε πως ασφαλώς και αποδοκιμάζει τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον συνυποψηφίου, γι’ αυτό άλλωστε και μιλά, όπως είπε συνεχώς για ενότητα. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι όταν εκείνος χρόνια δέχεται σωρεία τέτοιων επιθέσεων, μία αντίστοιχη αποδοκιμασία δεν έγινε ποτέ. «Επαναλαμβάνω: ενότητα και πάλι ενότητα», τόνισε.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο