Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός».


Συγκροτήθηκε σε σώμα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το νέο Δ.Σ., του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός», που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές του Οκτωβρίου. Η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Κόκκοτος Βασίλης, Αντιπρόεδρος: Σερέτης Αθανάσιος, Γεν. Γραμματέας: Παπαδογεώργος Νικόλαος, Ειδ. Γραμματέας: Τσιανίκα Βασιλική, Ταμίας: Κουτρομάνου Χρυσούλα, Μέλη: Αδάμης Σπυρίδων, Ιωάννου Σπυρίδων, Κοντοκώστα Αναστασία και Καραγιάννη Στέλλα.
Σε εγκύκλιο που απέστειλε προς τα μέλη του Συλλόγου το νέο Δ.Σ., ευχαρίστησε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στην ανάθεση της αιρετής διοίκησης του Συλλόγου . Δεσμεύτηκε ότι διαισθανόμενο το «χρέος» θα τιμήσει την επιλογή τους στην άσκηση των καθηκόντων του, με αγωνιστικότητα και ευθύνη. Παράλληλα καλωσόρισε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που διορίστηκαν, μετατέθηκαν ή αποσπάστηκαν σε σχολεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου.
Επίσης ευχήθηκε σε όλους υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν οριοθετήσει.
Σημειώνουμε ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός», είναι ο πολυπληθέστερος Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Εκπροσωπεί 750 περίπου μόνιμους, αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς ενώ περιλαμβάνει τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 1ο, 2ο Αγρινίου και το 6ο Θέρμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο