Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (57) της εφημερίδας: «Τα νέα της Κωνωπίνας».


Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας», τεύχος 57, με τη φροντίδα του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι». Στις 16 σελίδες της καλαίσθητης εφημερίδας, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αφορούν τη δράση του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών, το Δήμο Μεδεώνος, τα νέα από την Κωνωπίνα, το Ξηρόμερο, το νομό καθώς και μια πλούσια θεματολογία με αρκετό ενδιαφέρον για όλους τους ανθρώπους.
Επισημαίνουμε στην πρώτη σελίδα: Τις μουσικές καλοκαιρινές ανταύγειες, την πρωτοφανή κοσμοσυρροή στο Ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, την ερώτηση του βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη για την αξιοποίηση του καταπληκτικού Σπηλαίου, την έλλειψη νερού, το ανάχωμα στη λήθη για την επιμνημόσυνη δέηση στους πεσόντες στη μάχη του Αετού. Επίσης θα διαβάσετε για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα μέσα Ιουλίου, το πατριδοτοπικό όμορφο άρθρο του Θανάση Καψογιώργου, το κοφτερό άρθρο για το πρόβλημα της λειψυδρίας στο χωριό, για την εγκατάλειψη του παραδοσιακού κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου, για τις εργασίες για την ίδρυση λαογραφικού μουσείου, για την απουσία αγροτικού γιατρού, τη θεμελίωση του κέντρου υγείας στη Κατούνα, την εξαιρετική ομιλία του λαογράφου Νίκου Ράππου στη μάχη Αετού, τα εγκλήματα από τους οδηγούς, κοινωνικά, δραστηριότητες πολιτιστικών συλλόγων, το χρονογράφημα του Πάνου Κοτίνου, κ.α.
Όποιος φίλος μας δεν την έχει λάβει μπορεί να γραφτεί συνδρομητής, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Κωστόπουλο, τηλ: 6945-719334 ή με τον διευθυντή σύνταξης Χολή Θεόδωρο, τηλ: 6974-251161, για να του αποσταλεί αμέσως.
Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας» που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://www.konopinaps.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο