Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Η Σοφία Γιαννακά κατέθεσε αναφορά στη Βουλή, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα επί της Ε.Ο Αμφιλοχίας-Λευκάδας-Άκτιου.


Η βουλευτής Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά, κατόπιν επιστολής του Δήμου Ανακτορίου προς τη ΔΕΣΕ Πατρών, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα επί της Ε.Ο Αμφιλοχίας – Λευκάδας – Άκτιου. Στην επιστολή, επισημαίνεται η σοβαρότητα του θέματος και η διαπίστωση ότι πρόκειται για ένα νέο «Μαλλιακό».
Ενδεικτικό είναι ότι πέραν του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη την 18-10-2009 με πέντε νεκρούς στην Εθνική Οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας, είχαμε ξανά την 01- 11- 2009 στο ίδιο σημείο περιστατικό με διερχόμενο μοτοσικλετιστή που βγήκε εκτός οδοστρώματος με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην εντατική με πολλαπλά κατάγματα. Επίσης στις 03-11-2009 συνέβησαν την ίδια ημέρα δύο ατυχήματα στο ίδιο σημείο, με απολογισμό ένα νεκρό και δυο σοβαρά τραυματίες.
Επισημαίνεται ότι τα παραπάνω ήταν μόνο τα τελευταία περιστατικά από τις εκατοντάδες ατυχημάτων που έχουν συμβεί την τελευταία διετία σε αυτήν την εθνική οδό της αδιαφορίας από τους υπευθύνους για την μη συντήρησή της. Η κυρία Γιαννακά με την κατάθεση της αναφοράς αναμένει περαιτέρω πληροφόρηση από τα αρμόδια Υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο