Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

11 Δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχουν στην έκθεση POLIS που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η τελική σύσκεψη για την συμμετοχή της Αιτωλοακαρνανίας
στην έκθεση POLIS πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου με την συμμετοχή εκπρόσωπων της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, της ΤΕΔΚ και των συμμετεχόντων δήμων, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της παρουσίας του νομού.
Η Αιτωλοακαρνανία θα συμμετέχει με ένα περίπτερο 150 τ.μ., όπου θα παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά του νομού και τα προϊόντα του, ενώ θα λάβουν μέρος 11 δήμοι που θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε αυτό το περίπτερο να δείξουν ο καθένας τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, χωρίςνα επιβαρυνθούν οικονομικά, καθώς την ευθύνη της συμμετοχής του νομού έχει η Ν.Α. και η ΤΕΔΚ.
Οι δήμοι που θα συμμετέχουν είναι: Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου, Οινιάδων, Θεστιέων, Ινάχου, Νεάπολης, Στράτου, Αμφιλοχίας, Φυτειών και Παλαίρου.
Η έκθεση POLIS θα πραγματοποιηθεί από τις 26 ως τις 29 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και είναι η μοναδική έκθεση φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και δημόσιου φορέα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ερώπης και παρουσιάζει τις σύγχρονες εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων, που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ποιότητα της ζωής του. Η έκθεση POLIS διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την HELEXPO, έναν από τους μεγαλύτερους διοργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων στην Ελλάδα, με συνδιοργανωτή την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.
Πηγή: http://www.aixmi-news.gr/
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για μια ακόμη φορά οι δήμοι Φυτειών και Παλαίρου πρωτοπορούν και συμμετέχουν με δικό τους χώρο, ενώ αντίστοιχα οι υπόλοιποι δήμοι του Ξηρομέρου: Αλυζίας, Ανακτορίου, Αστακού και Μεδεώνος απουσιάζουν από τις εξελίξεις, ενώ τους δινόταν η δυνατότητα να προβάλλουν το τόπο μας, τα προϊόντα του, και να συνθέσουν νέες εμπειρίες με βάση την ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο