Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.


Αύριο Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, εκλέγεται από την βάση ο νέος πρόεδρος του Κόμματος της Ν.Δ. Σην εκλογή μετέχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη κατά την ημέρα των εκλογών.
Βασικές πληροφορίες σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές:
1ον:
Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωΐ και κλείνουν στις 7 το απόγευμα. Εάν υπάρξουν εκλογικά τμήματα στα οποία θα συνεχίζεται η προσέλευση ψηφοφόρων, η ψηφοφορία παρατείνεται με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής.
2ον:
Μπορούν να ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών στις 29 Νοεμβρίου όλοι όσοι είναι μέλη επιβεβαιώνοντας την εγγραφή τους και ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές και όλοι όσοι θέλουν να εγγραφούν μέλη της Νέας Δημοκρατίας και ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, παρά μόνο συμπλήρωση της σχετικής αίτησης με την επίδειξη Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και καταβολή της συνδρομής των δύο (2) ευρώ.
3ον:
Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στην ψηφοφορία μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα, ανεξάρτητα από το Δήμο στον οποίο ψηφίζουν κατά τις εθνικές εκλογές, αλλά και ανεξάρτητα από την περιοχή της Τοπικής Οργάνωσης στην οποία είναι (εάν είναι) εγγεγραμμένοι.
4ον:
Εάν χρειαστεί επαναληπτική εκλογή, θα γίνει το Σάββατο στις 5 Δεκεμβρίου τις ίδιες ακριβώς ώρες. Στην εκλογή αυτή μπορούν να ψηφίσουν μόνον όσοι θα έχουν πάρει μέρος στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου και μόνο στο εκλογικό τμήμα που είχαν ψηφίσει.
Στην αρχή παραθέτουμε τα εκλογικά τμήματα στο Νομό Αιτωλ/νίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο