Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Σε ενωτικό κλίμα η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Αγρινίου - [ΦΩΤΟ]


       Στην  αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Άνεσις»  πραγματοποιήθηκε , το μεσημέρι της Παρασκευής 30/8/2019,  η ορκωμοσία του Δημάρχου,  των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου και των μελών και προέδρων τοπικων κοινοτήτων,  σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου. Κλίμα  ομοθυμίας επικράτησε στην ομιλία του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου και των επικεφαλής των παρατάξεων.
Η τελετή έγινε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά  και του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου οι οποίοι εξέφρασαν, στις σύντομες ομιλίες τους, τις ευχές τους...............


      «Πριν από πέντε χρόνια, σε αυτή την αίθουσα, ορκίστηκα να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου. Σήμερα, στέκομαι απέναντί σας, ταπεινός, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι εργάστηκα έντιμα. Στέκομαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε. Με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης απέναντι στους Αγρινιώτες, οι οποίοι πίστεψαν στο όραμα και τις δυνατότητες μας. Σήμερα,  δίνουμε  τα χέρια ξανά  και,  αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε το οπλοστάσιο των δυνάμεων μας,  σας καταθέτουμε με ειλικρίνεια την υπόσχεση  ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλα όσα ελπίζετε από αυτή τη Δημοτική  Αρχή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος  Γιώργος Παπαναστασίου στον χαιρετισμό του . Απηύθυνε εξάλλου κάλεσμα συνεργασίας λέγοντας: «Απλώνουμε το χέρι σε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και ζητούμε να ιεραρχήσουμε μαζί  τα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας. Να ενώσουμε δυνάμεις και να πετύχουμε. Να δημιουργήσουμε μια μεγάλη συμμαχία ενώνοντας και προσθέτοντας».
Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι
         Με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή» του επανεκλεγέντος δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου εξελέγησαν και ορκίστηκαν οι Γιάννης Φαρμάκης, Νίκος Γκρίζης, Κώστας Καλαντζής, Ανδρέας Καλαμπαλίκης, Κων/νος Τσιαμάκης, Μαρία Παπαγεωργίου, Σπύρος Φλώρος, Βασίλης Φωτάκης, Δημήτρης Σκορδόπουλος και Χρήστος Ζαρκαβέλης (ενότητα Αγρινίου) Γεώργιος Μελιάδης (Στράτου), Ευθύμιος Γρίβας (Παναιτωλικού), Κων/νος Κιτσοπάνος (Νεάπολης), Χριστόφορος Παπαδημητρίου (Θεστιέων), Γιάννης Βασιλείου (Αρακύνθου), Σωτήριος Κολοβός (Παραβόλας) ,Π. Γιαννιώτης (Αγγελοκάστρου), Βασίλειος Καρακώστας (Μακρυνείας), Κωνσταντίνος Σοφρώνης ( Παρακαμπυλίων).

Με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Μπορείς» της Χριστίνας Σταρακά η επικεφαλής και οι Μπελεβώνης Μάκης, Κορδολαίμης Χρήστος, Καψάλης Παναγιώτης, Κραβαρίτη Ευαγγελία, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος, Γιαννακά Αμαλία, Αραχωβίτης Ελευθέριος, Καραγκούνη Βασιλική(ενότητα Αγρινίου), Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (Αρακύνθου), Δημήτριος Ζώης ( Μακρυνείας) , Ηλίας Παπαχρήστου (Παραβόλας) και Χρήστος Κουτρουμάνος (Στράτου).

Με τον το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» του Σταύρου Καμμένου ο επικεφαλής και οι Δημήτρης Κουρουμπλής, Παντελής Ζέρης (Αγρινίου), Σπύρος Μολώνης (Νεάπολης) και Θανάσης Κοντονάσιος (Στράτου).

Με τον συνδυασμό «Ο τόπος μας αξίζει»ο επικεφαλής Νίκος Καζαντζής και  οι Κώστας Ζώης και Πάνος Μαρνέζος (ενότητα Αγρινίου) και Κώστας Κατσαρής (Θεστιέων).

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο επικεφαλής Τίμος Παπανικολάου και ο Ιωάννης Καρναβιάς (Θεστιέων).

Με το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» και τη «Συμμαχία Πολιτών» εξελέγησαν και ορκίστηκαν οι επικεφαλής Στέλιος Μερμίγκης και Γιώργος Καραμητσόπουλος αντίστοιχα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο