Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


   Φίλε συμπατριώτη,  
    Είμαι ο Παύλος Θεοδωρίδης, που γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Είμαι παιδί πολύτεκνου ιερέα από το Μπαμπαλιό Βάλτου
     Από νεαρή ηλικία δούλεψα στην οικοδομή και εξελίχθηκα επαγγελματικά στον ίδιο χώρο έχοντας σήμερα με την παρουσία και της κόρης μου επιχειρηματική δραστηριότητα στον κατασκευαστικό τομέα και στις ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. 
       Στρατεύτηκα από τα νεανικά μου χρόνια στο χώρο της Αριστεράς. Ακολούθησα από την αρχή το Φώτη Κουβέλη στη νέα του Πορεία τον Ιούλιο του 2010, που δημιουργήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....


       Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι το Κόμμα της σύγχρονης Ανανεωτικής, Δημοκρατικής & Οικολογικής Αριστεράς, που φιλοδοξεί μέσα από ένα Πρόγραμμα Ριζοσπαστικών Μεταρρυθμίσεων & Τομών να βοηθήσει την Ελληνική Κοινωνία να σταθεί στα πόδια της και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.   
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ απευθύνεται στον κάθε Έλληνα, που αισθάνεται προδομένος και απογοητευμένος από τον Δικομματισμό που μας οδήγησε στην πτώχευση και την εξαθλίωση και τον καλεί να έρθει μαζί μας για να ανατρέψουμε Κατεστημένα, στραβές αντιλήψεις και νοοτροπίες που μας έφεραν ως εδώ. 
     Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ καλεί τον κάθε προοδευτικό Έλληνα πολίτη, που αισθάνεται προδομένος γιατί οι αρχές του Σοσιαλισμού και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης ευτελίσθηκαν και απαξιώθηκαν, να έλθει μαζί μας για να χτίσουμε μαζί ένα σύγχρονο αριστερό Μεταρρυθμιστικό Κόμμα του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Οικολογίας και μέσα από αυτό  να παλέψουμε για μια Ελλάδα προοδευτική και σύγχρονη.                                                                                                         
       Για μια Ελλάδα που μαζί με τους άλλους Λαούς της Ευρώπης θα ανατρέψουμε την αδιέξοδη πολιτική της Ύφεσης, της Λιτότητας και των Μνημονίων, που εφαρμόζουν σήμερα οι κυρίαρχες Πολιτικές Δυνάμεις της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο