Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Σύλλογος Απανταχού Παλαιριωτών η Κεχροπούλα: Θα πραγματοποιηθεί η 3η Βαρκαρόλα στην παράλια της Παλαίρου.


Η Ανακοίνωση στο Facebook,  
Μετά από πολλές σκέψεις, προβληματισμούς και αλλαγές λόγω των μέτρων για τη μείωση της εξάπλωση του κορονοϊού είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Τέταρτη 05 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 3η Βαρκαρόλα στην παράλια της Παλαίρου από τον Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών η Κεχροπούλα, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες ψαράδες και ιδιώτες που κατέχουν βάρκα - καΐκι - σκάφος στην περιοχή της Παλαίρου.
Υπό την Αιγίδα: του Ν.Π.Δ.Δ Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και τη Δημοτική Ενότητα – Κοινότητα Παλαίρου.

Θα πραγματοποιηθεί τον φετινό Αύγουστο η 3η Μουσική Βαρκαρόλα την Τετάρτη 05 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο λιμάνι της Παλαίρου και στη συνέχεια μουσική παράσταση με τις Fortissimo στην παραλία Παλαίρου.
Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων με τους ήχους της μουσικής της τραγουδίστριας Ειρήνη Λώλου, θα ξεκινήσουν στις 20:45 από το λιμάνι της Παλαίρου με κατεύθυνση το ξενοδοχείο “Βουνάκι” και μετά θα επιστρέψουν πάλι στο λιμάνι της Παλαίρου.
Θα σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μια όμορφη βραδιά με το όμορφο σκηνικό και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί από τις στολισμένες βάρκες με φαναράκια και φωτάκια.

ΥΓ: Θα σας παρακαλέσουμε να κρατήσουμε όλοι μας τις απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια και την προστασία μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ
του Συλλόγου Απανταχού
Παλαιριωτών η Κεχροπούλα.

4 σχόλια:

  1. Να ματαιωθεί κάθε εκδήλωση. Ο συνωστισμός είναι δεδομένος. Κάποιοι πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο να κάνουν δημόσιες σχέσεις με το χρήμα του Δημότη. Και μάλιστα με το χρήμα του συνεπή Δημότη με τις υποχρεώσεις του. Γιατί ως γνωστό υπάρχουν πολλοί τζαμπατζήδες που χρωστάνε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Κάποιοι παίζουν το παιχνίδι της Δημοτικής Αρχής που μέσω αυτών των εκδηλώσεων κάνει ψηφοθηρική πολιτική και διανέμει το δημόσιο χρήμα χωρίς κανένα έλεγχο σε ημετέρους. Μέρος δε αυτού του χρήματος ουδείς γνωρίζει που καταλήγει. Τα φαγοπότια που πληρώνουν οι Δημότες δεν είναι πολιτισμός. Αλήθεια ως σύλλογος πόσα χρήματα θα ξοδεύεστε στην εκδήλωση; Δεν βλέπετε το κυριότερο ότι σε όλη την Ελλάδα αναβάλλονται οι εκδηλώσεις; Aλήθεια για το θέμα των σκουπιδιών τι θέση έχετε; Nα γίνει ή να μην γίνει χωματερή η Ζαβέρδα; Ρωτήστε το Δήμαρχο γνωρίζει τι είναι και που βρίσκεται το Κάστρο στη Κεχροπούλα; Eξι χρόνια Δήμαρχος δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το Κάστρο της Κεχροπούλας. Κάθε χρόνο γράφει 100 ευρώ , ναι 100 ευρώ, στο τεχνικό πρόγραμμα για το δρόμο προς τη Κεχροπούλα. Έξι χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτε. Ρωτήστε τον νυν και το τέως για τα 68.000 ευρώ από το Υπουργείο για αυτό το δρόμο που πήγαν; Αφήστε τις υποκρισίες για πολιτισμό και μην γίνεστε τζάμπα μάγκες με τα χρήματα άλλων. Διασκεδάζω, πίνω, τρώω, χορεύω σημαίνει πληρώνω. Ο Δήμος δεν είναι να διοργανώνει πανηγύρια. Σκεφτείτε έσω και τη τελευταία στιγμή την εξάπλωση της πανδημίας.Μέχρι και στα Άγραφα βρέθηκε κρούσμα. Φτάνει τόση ανευθυνότητα με μόνο σκοπό τη ψηφοθηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου καλέ μην κουράζεσαι κ γράφεις τόσα.
    Γράψε μόνο
    Εδώ ο κοσμοκ χάνεται και το Μ
    Χτενιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα στην ατυχία του κωρονοιου ζούμε ομορφες παλιές μέρες στην ζαβερδα. Αφήστε μας να απολαύσουμε το καλοκαίρι και το χωριό μας γιατί του χρόνου ίσως να μην έχουμε ιούς. Ο μόνος ιός θα είστε εσείς που δήθεν μας εκπολιτιζετε. Αφήστε μας ήσυχους. Το ακούτε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δώσε πόνο Νέρωνα κόβοντας εντάλματα αβέρτα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο