Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Επίθεση στο «Αττικόν»: Σοκάρει η περιγραφή νοσηλεύτριας- «Την απειλούσε»


Σοκάρουν οι περιγραφές νοσηλεύτριας στο «Αττικόν», που έγινε μάρτυρας της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στη συνάδελφό της. «Tην ώρα που πάω κοντά να δω τι συμβαίνει βλέπω έχει βάλει τη συνάδελφο κάτω, την κοπανάει στο πάτωμα. Του κλωτσάω το χέρι και πετάχτηκε το μαχαίρι πιο πέρα, το έπιασε ξανά. Την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Φεύγω, με βούτηξε, αλλά έφυγα να φωνάξω βοήθεια», περιέγραψε η συνάδερφος του θύματος....

Ο σύζυγος του θύματος ανέφερε, από την πλευρά του, στο Mega για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του τα εξής: «είναι αρκετά σοκαρισμένη, έχει τραύματα στο θώρακα, στο λαιμό, χτυπήματα στο μάτι. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή της. Είχε Άγιο πραγματικά».
Η κλωτσιά που έδωσε η συνάδερφος της νοσηλεύτριας ήταν καθοριστική για να αφοπλίσουν τον δράστη μαζί με έναν ασθενή που έτρεξε να βοηθήσει.
Αν και είδε τη συνάδελφό της μέσα σε μία λίμνη αίματος, η νοσηλεύτρια κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να δώσει τις πρώτες βοήθειες στη συνάδελφό της.
«Δεν με είδε γιατί με είχε πλάτη»
«Το θέμα μου είναι να γίνει καλά η συνάδελφος, δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της. Άκουσα τις φωνές της και βγήκα να δω τι γίνεται. Την είχε κάτω και την απειλούσε και τους γύρω του, όταν αν πλησιάσει κάποιος θα τη σκοτώσει. Δεν με είδε γιατί με είχε πλάτη. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να του κλωτσήσω το χέρι να φύγει το μαχαίρι πιο πέρα. Και κάλεσα σε βοήθεια» είπε συγκλονισμένη.
«Ήταν κύριος, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα επιθετικής συμπεριφοράς. Ήταν μες στην εβδομάδα αυτή να πάρει εξιτήριο» πρόσθεσε αναφορικά με τον 59χρονο.
Σημειώνεται ότι οι γιατροί που ανέλαβαν την άτυχη νοσηλεύτρια λένε ότι ήταν πολύ τυχερή, καθώς αν και δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα γόνατα ο δράστης δεν έπληξε ζωτικά της όργανα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το τι οδήγησε τον δράστη στην επίθεση, καθώς δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής νόσου, ούτε είχε προηγηθεί κάποιο συμβάν.
aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο