Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Αναβολή στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας - Θετικός στον κορονοϊό παίκτης του Ολυμπιακού

        Ανατροπή στον προγραμματισμό - Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παχνίδι δεν πρόκειται να διεξαχθεί μετά την έναρξη του πρωταθλήματος
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένος για αύριο (30/8) στο ΟΑΚΑ αναβάλλεται οριστικά λόγω κορονοϊού, αφού βρέθηκε θετικός παίκτης του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα ο Μάξι Λοβέρα. Ετσι, μπαίνουν σε καραντίνα οι παίκτες του Ολυμπιακού, για 48 ώρες, βάσει πρωτοκόλλου - όπως και ο εν λόγω παίκτης.
Πιο αναλυτικά, μέσα στο επόμενο διήμερο όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας (παίκτες, προπονητές, σταφ) και γενικά ολοι όσοι ήρθαν σε επαφή με το Λοβέρα θα υποβληθούν σε δύο διαδοχικά τεστ και εφόσον είναι αρνητικά τότε θα μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις (ενώ θα απολυμανθεί και το προπονητικό κέντρο του Ρέντη).
Στο μεταξύ, το θετικό δείγμα στο τεστ του Λοβέρα, δεν οδηγεί μόνο τον τελικό κυπέλλου σε αναβολή, αλλά κάνει άνω - κάτω όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο τελικός κυπέλλου δεν πρόκειται να διεξαχθεί μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι οι ανοιχτές ημερομηνίες είναι ελάχιστες, όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναβάλει την σέντρα του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου και να ορίσει για εκείνη την ημέρα τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Μόνο που η ιστορία έχει και συνέχεια. Το ΟΑΚΑ κλείνει τη Δευτέρα για έργα και πλέον η έδρα του τελικού μετατίθεται για μία ακόμα φορά. Κι όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην λύση της Ριζούπολης που είναι πια το απόλυτο φαβορί για να φιλοξενήσει τον τελικό κατά πάσα πιθανότητα στις 12 Σεπτεμβρίου.

πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο