Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Μήνυμα Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

      Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Αλλά και όλα τα παιδιά, που μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, έκαναν την προσπάθειά τους για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι πάντοτε μια απαιτητική διαδικασία. Όμως εν μέσω πανδημίας, αυτό που ζητήθηκε φέτος από τα παιδιά μας ήταν υπεράνθρωπο: μακριά από το σχολείο, σε απόσταση από τους καθηγητές τους, χρειάστηκε να αντλήσουν από τις προσωπικές τους δυνάμεις για να μελετήσουν, να αφομοιώσουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για αυτή τη δοκιμασία.
Θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με τη βοήθεια και την καθοδήγησή τους τα παιδιά μας πήραν όχι μόνο τις γνώσεις, αλλά και τη στήριξη και την ενθάρρυνση που χρειάζονταν.
Εύχομαι στα παιδιά που από φέτος θα φοιτούν στις ανώτατες σχολές μας να έχουν πάντα επιτυχίες στην ακαδημαϊκή τους πορεία, αλλά και στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.
Αλλά και σε εκείνα που δεν μπήκαν στα πανεπιστήμια, να πω ότι η ζωή είναι όλη μπροστά τους για να κάνουν τις επιλογές τους, να τις στηρίξουν και να πετύχουν.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο