Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Βίντεο από drone για τον παραδεισένιο Κάλαμο Ιονίου Πελάγους. Και όμως αυτός ο παράδεισος είναι στο χωροταξικό για ανάπτυξη ιχθυοκαλλιεργειών.


Ένα καταπληκτικό βίντεο από drone για τον Κάλαμο Ιονίου Πελάγους. Και όμως όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, τόσο ο Κάλαμος, όσο και ο Καστός, μέχρι τα Φερμέκουλα και η  Άτοκος και το μεγαλύτερο μέρος της πανέμορφης παραλιακής διαδρομής Αστακός - Μύτικας, ως Μαραθάκι Κανδήλας, περιλαμβάνονται στο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών, το οποίο θεσμοθετήθηκε με την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) 31722/4.11.2011 (ΦΕΚ 2505/4.11.2011) Είναι η γνωστή ζώνη Α3 του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα....
Ποιοι άρρωστοι εγκέφαλοι τα σκέφτηκαν όλα αυτά, τα νομοθέτησαν και τώρα έρχονται να τα υλοποιήσουν με την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας; Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αφυπνιστούν.

mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΥΤΕ ΨΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕς ΕΚΕΙ ΤΙς ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο