Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
      Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας  από την Τρίτη  1 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.  Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά τις ώρες από  18:00 έως 21:00 στα γραφεία του σχολείου που λειτουργεί στην Οδό Στησιχόρου 6, περιοχή Πόρος (Σχολικό συγκρότημα 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας).

Σας ενημερώνουμε ότι:

§  Η φοίτηση είναι τριετής για όσους εγγράφονται στην Α’ τάξη.
§  Η μεταφορά των μαθητών, για όσους μένουν εκτός της πόλης της Πρέβεζας, από και προς τα Εσπερινά σχολεία είναι δωρεάν.
§  Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια σχολεία.
§  Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:15 έως 21:40.
§  Οι απόφοιτοι του Εσπερινού Γυμνασίου αποκτούν απολυτήριο Γυμνασίου που τους δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στους διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ ενώ έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε οποιοδήποτε Εσπερινό ΓΕΛ η ΕΠΑΛ επιθυμούν.
§  Δικαίωμα εγγραφής στο Εσπερινό Γυμνάσιο έχουν όλοι οι ενήλικες καθώς και εργαζόμενοι ανήλικοι άνω των 14 ετών. Στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας. φοιτούν μαθητές από το Ν. Πρέβεζας, το Ν Αιτωλοακαρνανίας ( Βόνιτσα, Δρυμός, Πάλαιρος, Μοναστηράκι, Μύτικας κλπ.) καθώς και μαθητές του Ν. Λευκάδας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2682061511 κατά τις ώρες λειτουργίας:  18:00-21:00 καθώς και στην Ιστοσελίδα του σχολείου:  http://preveza.mysch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο