Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Παλαίρου.Στον αγωνιστικό χώρο έγιναν οι κάτωθι εργασίες :

συμπλήρωση επιφάνειας του χλοοτάπητα με ρινίσματα καουτσούκ (8 τόνους)
 συγκόλληση σημείων που παρουσιάζουν αποκόλληση
«χτένισμα» με το ειδικό μηχάνημα προκειμένου να επιτευχθεί η ομοιόμορφη κατανομή του σε ολόκληρη την επιφάνεια του γηπέδου και στρώσιμο κόκκων καουτσούκ (0,5-2,5 mm
ανασήκωση της ίνας του συνθετικού τάπητα
Καθαρισμός του γηπέδου από ξένα σώματα ....


Κατά την διάρκεια της συντήρησης χρειάσθηκε μηχάνημα κλαρκ το οποίο παραχωρήθηκε (για την μεταφορά του καουτσούκ στον αγωνιστικό χώρο )από το super market Σκλαβενίτης .Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Τσακάλη για την σημαντική βοήθεια . 
Τέλος  σημαντικές ήταν και οι επισημάνσεις όπως και η βοήθεια του Προέδρου του Α.Ο.Παλαιρου Φραδέλου Κωνσταντίνου στην συντήρηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου 


Στο γήπεδο της Παλαίρου έχει προγραμματιστεί τον Σεπτέμβριο  να γίνει η διαμόρφωση - συντήρηση των αποδυτηρίων του γηπέδου με τοποθέτηση νέου τάπητα και διαμόρφωση χώρου για ντουζιέρες και τουαλέτας σε αποδυτήρια γηπεδούχων και φιλοξενούμενων. Επίσης θα αντικατασταθούν όλα τα σπασμένα τζάμια και θα γίνουν εργασίες  ελαιοχρωματισμού των αποδυτηρίων .

Επίσης  θα τοποθετηθεί ξεχωριστό κουβούκλιο για τους διαιτητές και τους παρατηρητές του αγώνα δίπλα στα αποδυτήρια .

Το γήπεδο ποδοσφαίρου Παλαίρου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό για το κοινό (για όσους θέλουν να αθληθούν) . Το γήπεδο μέχρι τότε θα χρησιμοποιείται μόνο από τα ποδοσφαιρικά τμήματα της ομάδας Α.Ο.Παλαίρου .
Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου θα οριστεί ώρα κοινού και η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την προστασία από την πανδημία του COVID-19. Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η διασφάλιση της υγείας των αθλητών, και των αθλούμενων πολιτών.
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
 Ο Πρόεδρος
 Παντελής Αποστολάκης

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο