Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας παιδικών σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός 31.8.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες. 
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Αστακού, Φυτειών και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κανδήλας για το σχολικό έτος 2020-2021 θα ξεκινήσει την 3η του μηνός Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη..... 
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων η λειτουργία των παιδικών σταθμών θα είναι καθημερινή και το ωράριο είναι από τις 07:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., με ώρα προσέλευσης από 07:00 π.μ.- 09:00 π.μ. και ώρα αναχώρησης από 13:00 μ.μ. έως 15:00 μ.μ. (εάν αλλάξει κάτι ως προς το ωράριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση). 
Από αύριο 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη όλοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς μας σταθμούς θα βρίσκονται κανονικά στην θέση τους, όπου την ημέρα αυτή καθώς και την Τετάρτη 2 

Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και σχολαστικός καθαρισμός όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, διαμόρφωση και τακτοποίηση των αιθουσών και προετοιμασία για το συσσίτιο σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε οι παιδικοί μας σταθμοί να είναι καθόλα έτοιμοι για να υποδεχτούν με ασφάλεια τους μικρούς μας φίλους την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020. 
Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι: 
1) Η χρήση μάσκας για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών είναι προαιρετική. 
2) Υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας (ή σε ειδικές περιπτώσεις ασπίδας προσώπου) από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς. 
Καλή & Δημιουργική Σχολική Χρονιά με υγειά! 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
dimosxiromerou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο