Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Δύο ακόμη συλλήψεις για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας

        Δύο ακόμη άνδρες συνελήφθησαν, κατόπιν ενταλμάτων, για την εμπλοκή τους σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ζευγαριού και δύο ανηλίκων, που έλαβε χώρα στις 12 Ιουνίου στον καταυλισμό Ρομά της ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας.
Ο τραυματισμός του ζευγαριού, μιας 10χρονης και ενός 12χρονου ήταν αποτέλεσμα αιματηρής συμπλοκής με τη χρήση κυνηγετικών όπλων, ενώ συνελήφθη τότε ένας από τους τέσσερις δράστες, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Oι υπόλοιποι τρεις δράστες, τα στοιχεία των οποίων είχαν ταυτοποιηθεί, διέφευγαν και αναζητούνταν στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, της Άρτας και της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς εκτιμάται πως είχαν αναζητήσει καταφύγιο σε κάποιον άλλο καταυλισμό.
Τελικά χθες το πρωί στην Πρέβεζα συνελήφθησαν δύο από αυτούς,
στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών  του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή Πρέβεζας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

πηγή:www.agon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο