Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ιστιοφόρα ρίχνουν λύματα στη θάλασσα στο Βαθυαβάλι!!

           Νέες καταγγελίες γίνονται από λουόμενους σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε μια από τις ομορφότερες και δημοφιλέστερες παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας, το Βαθυαβάλι Πογωνιάς.
     Λουόμενοι το Σαββατοκύριακο για άλλη μια φορά διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση με τα δεκάδες σκάφη που αγκυροβολούν πολύ κοντά στην παραλία, κάτι που απαγορεύεται.
       Μάλιστα και φέτος το Λιμενικό από την Λευκάδα, κάνει αισθητή την παρουσία του, απομακρύνει τα σκάφη και βεβαιώνει παραβάσεις, όμως οι καταγγελίες συνεχίζονται και έχουν να κάνουν και με την ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή.............



   Λουόμενος καταγγέλλει στο agriniopress.gr, πως ενώ κολυμπούσε, διαπίστωσε πως δυο ιστιοφόρα σκάφη με αλλοδαπούς επιβαίνοντας, «άδειασαν» τα λύματα απο τις τουαλετες τους τους μέσα στη θάλασσα, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία!

         «Φώναξα αμέσως στις επιβαίνοντες, μιλώντας τους αγγλικά, αλλά έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Βγήκα αμέσως από τη θάλασσα και λίγο αργότερα ήρθε το λιμενικό και απομάκρυνε τα σκάφη από την παραλία. Ήμουν έτοιμος να πέσω μέσα και να κολυμπήσω μέχρι εκεί για να καταγγείλω στους λιμενικούς το γεγονός. Είναι ξεκάθαρη παράβαση, ο νόμος είναι συγκεκριμένος και οι λουόμενοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να καταγγέλλουν τέτοια απαράδεκτα περιστατικά», δηλώνει συγκεκριμένα ο καταγγέλλων.

            Οι αυθαίρετες και παράνομες συμπεριφορές, μπορούν να αλλοιώσουν την ομορφιά της μοναδικής αυτής παραλίας, που αποτελεί στολίδι για την Αιτωλοακαρνανία και γι’αυτό οι επισκέπτες και ακόμη περισσότερο ο επαγγελματίας που δραστηριοποιείται εκεί, θα πρέπει να καταγγέλλουν και να συνετίζουν τους ασυνείδητους.



19 σχόλια:

  1. σιγα agriniopres!!!!!μας εχεις ζαλιση!εμεις οι παλαιριωτες δεν τα εχουμε δει.πως εσεις τα βλεπετε?να μην ξανακανουν μπανιο εκει αυτοι που ενοχλουντε να πανε αλλου!!!!!!εμεις θελουμε αγγλους γαλλους γερμανους κ σκανδιναβους κ ντοπιους.να πανε στον μυτικα η στην πρεβεζα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι Η ΒΑΘΕΙΑΒΑΛΗ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! ! ΌΧΙ ΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τα άλλα καλό καλοκαίρι με δροσερά ντούζ, βουτιές στη θαλασσα με ανοιχτό το στόμα και καθαρά μπάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα στο λεγόμενο σκατολαγκαδο Αστακού υπήρχαν δύο τέτοια σκάφη πολύ κοντά στην παραλία.. Λίγο αργότερα κόπρανα έκαναν μπάνιο παρέα με τα παιδιά μας..Έλεος επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τελευταία χρόνια πήγαινα εκει 3 εβδομάδες διακοπές
    και ήταν ωραία παραλια
    φέτος με αυτά που διαβάζουμε δεν ξέρω τι να κάνω
    μάλλον δεν ξαναπάω.
    εχει και αλλού καλλίτερες παραλίες Πρέβεζα και αλλά μέρα προς Ηγουμενιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός είναι ο πολιτισμός τους. Όταν το λιμεναρχείο τους επιβάλλει πρόστιμα, αυτοί αφ΄ληνοιυν τα σκατά τους. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Να εφαρμοστεί η νομοθεσία που προβλέπει να αδειάζουν απο βοθροφόρα στα λιμάνια. Όσα πλοία δεν έχουν ανάλογη εγκατάσταση να μην χορηγείται άδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο τις καλύτερες παραλίες στα μέρη μας... και να σκέφτεσαι να πας πλεον..
    Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ιδια, πλησιαζουν πολυ κοντα στην ακτη..με οτι αυτο συνεπαγεται!!!Πέρυσι είδαμε διαφορα να επιπλέουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΛΊΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
      ΑΣ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. Σε πίεσε κανείς να πας εκει; καποιος που δεν μπορει ή δεν θέλει να παει αλλου τι σημαινει; οτι πρεπει να τρωει τα κουραδια εκεινου που εχεις σκαφος και το δενει λιγα μετρα απο την ακτη για να κανει μοστρα; Εφαρμογη νομοθεσιας και να καλειτε το Λιμενικο καθε μέρα. ΚΑΙ αυτή είναι η δουλειά του Λιμενικου.

      Διαγραφή
    3. ΌΧΙ ΔΕΝ ΥΦΊΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΜΊΑ ΠΊΕΣΗ
      ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΊΕΣ ΑΠΟ ΠΡΈΒΕΖΑ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΠΟΛΛΈΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
      ΑΛΛΆ ΑΝ ΦΎΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ ΘΑ ΑΦΉΣΩ ΠΊΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΊΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

      Διαγραφή
    4. Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΑΣ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ 6 ΕΥΡΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...Ή ΕΊΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ...Ή ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΑΣ...Ή ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΗΞΕΙΣ - ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΔΙΑΛΕΞΕ

      Διαγραφή

    5. Καλή και χρυσή είναι η Λευκάδα
      εμένα μου αρεσουν οι παραλίες απο την ΠΡΈΒΕΖΑ ΚΑΙ ΠΆΝΩ
      και ας πληρώνω διόδιο

      Διαγραφή
    6. Άρα αριστερός με δεξιές τσέπες, απ'ότι κατάλαβα απο την απάντηση που έδωσες. Καλώς.Δεκτή. Πήγαινε στην Πρεβεζα αλλά που και που να έρχεσαι Βαθυαβάλι να βλέπεις τις παρέες σου, μην πας πάθεις και τίποτα, αφου λες προκειται να σου κοστίσει ψυχολογικά...χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    7. ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΎΜΕ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΆΝΙΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΆΛΙΑ
      ΘΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΓΙΑ ΜΠΆΝΙΟ ?
      ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΡΟΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΗ ΜΈΡΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ?


      Διαγραφή
    8. Την παλεύεις και γράφεις οτι να'ναι;
      Να μαντέψω; σίγουρα ψηφοφορος σύριζα. Δεν εξηγείται αλλιώς

      Διαγραφή
    9. ΕΊΠΑ ΕΓΏ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ?
      ΜΙΑ ΠΑΡΆΛΙΑ ΚΑΘΑΡΉ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΜΠΆΝΙΟ
      ΑΥΤΌ ΨΆΧΝΕΙ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΏΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

      Διαγραφή
    10. Θολωμένο μυαλό, θολωμένο γράψιμο

      Διαγραφή
    11. ΑΥΤΆ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΤΩΣ ΕΊΝΑΙ ΕΥΘΈΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    12. Πουλια στον αερα πιανεις

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο