Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Πάτρα:Άγριο ξύλο πάνω από το… φέρετρο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε εκκλησία της Πάτρα την ώρα που γινόταν μία κηδεία όταν δύο γυναίκες στην κυριολεξία έπαιξαν ξύλο πάνω από φέρετρο.
Δύο γυναίκες που ξεκίνησαν τον καβγά – γιατί στη συνέχεια μπήκαν και άλλες στη “μάχη” – δεν σεβάστηκαν ούτε ιερό, ούτε όσιο, κάνοντας τον παπά να μην πιστεύει αυτά που βλέπει!

Η οικογένεια της εκλιπούσης και ειδικότερα οι γυναίκες της οικογένειας είχαν μεγάλη κόντρα εδώ και χρόνια με μία γειτόνισσα τους.
Η γειτόνισσα όμως με αφορμή το θάνατο της γυναίκας φαίνεται ότι αποφάσισε να αφήσει στο περιθώριο τις παλιές διαμάχες και πήγε στην κηδεία. Προσκύνησε δε και στο φέρετρο.
Όταν όμως η μία κόρη της αποδημήσασας εις Κύριον αντελήφθη τι συνέβη… της γύρισε το μάτι! Ξέχασε πένθος και κλαυθμό και πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει έπιασε από τα μαλλιά την γειτόνισσα, μέσα στην εκκλησία, πάνω από το φέρετρο, χτυπώντας την με τα χέρια!
Η γυναίκα αντέδρασε, καυγά αναμείχθηκαν και οι εγγονές της μακαρίτισσας που έτρεξαν να υπερασπιστούν την μάνα τους και έγινε… της κακομοίρας!
Τελικά η γειτόνισσα αποχώρησε… κακήν κακώς!
ΠΗΓΗ: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο