Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Πατέρας εξωθούσε την 15χρονη κόρη του σε πορνεία στο Αγρίνιο-δυο συλλήψεις

57χρονος και 53χρονος θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για μαστροπεία και ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής. Ο 57χρονος εξωθούσε σε πορενία την 15χρονη κόρη του στην οποία ασελγούσε ο 53χρονος.

https://www.agrinionews.gr/

3 σχόλια:

  1. καταδίκη τιποτα αλλο . και για να το κανει αυτο μαλλον και ο ιδιος παρενοχλουσε την κοπελα . τιποτα 3 φορες ισοβια θα του εριχνα αν ειμουν εισαγγελεας . το παιδι του ο αχρηστος ?? τοτε γιατι εκανε οικογενεια το σουργελο ?? αν εκανε οικογενεια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να περιμένεις από μια κοινωνία που δύο γενιες πίσω θεωρούσε τα παιδιά και τις γυναίκες αντικειμενα, ιδιοκτησία του αντρος! Και στις μέρες μας πάντως η πατριαρχία καλά κρατεί. Όλο και περισσότερα περιστατικά βίας κατά γυναικών βγαίνουν στη φόρα κι ακόμα περισσότερα είναι αυτά που δεν μαθαινουμε γιατί οι γυναίκες δεν μιλάνε, γιατί έτσι έχουν μάθει χρόνια τώρα. Οι γυναίκες όλες μαζί και η καθεμία μοναχη πρέπει να αγωνιστούμε για να μπει ένα τέλος. Κι όσοι άντρες έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν ευπροσδεκτοι. Ας είναι κι αυτό ένα ζήτημα που θα επεξεργαστούν οι διάφοροι σύλλογοι γυναικων, και ας μείνει λίγο πίσω το γλυκό του κουταλιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φεμινιστικές ιδέες περί ισότητας υποστηρίζονται κυρίως από προοδευτικά πολιτικά κόμματα

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο