Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Πρόταση να "βαφτεί" το Δημαρχείο Ξηρομέρου με τη συνδρομή των εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας και απευθύνει μια προειδοποίηση προς τη νέα δημοτική αρχή


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» κ. Παναγιώτης Στάϊκος, με ανακοίνωση του, υπογραμμίζει:

Σχετικά με την Επέκταση για  4 μήνες στις συμβάσεις των εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας και την εμφανή προσφορά τους στην Κοινωνία

           Είναι αλήθεια πως κάποια άτομα από αυτή την κατηγορία εργαζομένων το προηγούμενο διάστημα εργάσθηκαν με ευσυνειδησία, αλλά και τώρα που επανήλθαν και το έργο που πραγματοποιούσαν ήταν ορατό και αξιέπαινο. Δυστυχώς όμως όχι όλοι, όπως συνήθως συμβαίνει με εργαζόμενους σε θέσεις του Δημοσίου και των Δήμων.
       Αυτή η 4μηνη παράταση της σύμβασης είναι πολύ σημαντική και για την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία θα τους έχει στην διάθεσή της για χρονικό διάστημα τριών μηνών περίπου.........


      
           Έτσι για παράδειγμα αφού στην κατηγορία αυτή υπάρχει και ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής, θα μπορούσε η νέα Δημοτική Αρχή να είναι έτοιμη από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της να κάνει την προμήθεια των υλικών και εμείς ασφαλώς θα το ψηφίσουμε (αυτό σημαίνει συναίνεση για το καλό του τόπου μας) και να αναθέσει στον ελαιοχρωματιστή μαζί με τρεις βοηθούς του να αναλάβουν το εξωτερικό βάψιμο των τοίχων με το μπορντό χρώμα (με λευκό χρώμα το οποίο εάν δεν ολοκληρωθεί μπορεί το υπόλοιπο να συνεχιστεί σε δεύτερο χρόνο  και να μην υπάρχει καμία διαφορά), που εάν βάφουν μόνο 10 τετραγωνικά μέτρα την ημέρα ασφαλώς θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ημέρα αποχώρησής τους και έτσι και θα ευπρεπιστεί το κτίριο του Δημαρχείου και ο Δήμος θα εξοικονομήσει μερικές χιλιάδες ευρώ, για να τα χρησιμοποιήσει για άλλες ανάγκες!!!
Αναμένουμε.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία .

Αστακός 25/7/2019

Παναγιώτης Στάϊκος 
Υ.Γ:
           Και επειδή εκλεγέντες Δημοτικοί σύμβουλοι της νέας Δημοτικής αρχής λένε, ότι υπάρχει άρνηση υποψήφιων Αντιδημάρχων να αναλάβουν τα καθήκοντα της ύδρευσης και υπάρχει η σκέψη για εξαγορά Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας, για να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία, θα πρέπει να αντιληφθούν καλά, ότι είτε έναν ή δέκα πάρουν αυτό αποτελεί casus belli και τότε η συναίνεση με την οποία έχουμε δεσμευτεί, να δείξουμε με την ψήφιση του προϋπολογισμού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και κάθε τι καλού για τον τόπο, πάει περίπατο, αφού η φιλοσοφία αυτού του νόμου ήταν η επίτευξη  ευρύτερων συναινέσεων και όχι εξαγορών και αρχίζει αμέσως σκληρό rock και τότε κάποιοι θα κρύβονται, αφού δεν θα μπορεί να περάσει μαύρο κάτω από το τραπέζι όχι απλά ούτε ένα ευρώ, αλλά ούτε ένα κουνούπι.
       Και εάν γίνει επίκληση δύσκολων συγκυριών, ασφαλώς δεν χρειάζεται ούτε ένας ειδικός σύμβουλος ή γραμματέας, για να εξοφληθούν προεκλογικά γραμμάτια. 
      Εμείς δεν σκοπεύουμε να κάνουμε μικροπρεπή και μικρόψυχη Αντιπολίτευση, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι, να ανεχθούμε και τον ευτελισμό  των θεσμών, όπως έγινε και αυτή την φορά προεκλογικά.

         Και επειδή πριν αρχίσει επίσημα η νέα θητεία άρχισαν τα όργανα για τα καλά με πολλά ευτράπελα, ας αφιερώσουμε το τραγουδάκι: άρχισαν τα όργανα σήκω απ την θέση σου.














118 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ .ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ.ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς τον Σταικο με το 60%.Γελάν και οι πέτρες.Δεν σου βγήκε το συμπεθεριό με τον μουστάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθηλες κι στοχηματ καψερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι με 13 δεν θα χει πρόβλημα ο δημαρχος.κατσε 4 χρόνια αντιπολίτευση σαν τρίτος και πολύ σου ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε 8 μήνες με 5 τετραγωνικά μέτρα την μέρα θα τα είχε βάψει ο Γαλούνης ,αλλά ήσουν κολλητός και έκανες μωκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ; ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ξερόλας μίλησε .χαλαρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήθελε και στοίχημα ο Σταικος .Αλλά τον κατάλαβε ο κόσμος και τον τιμωρησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Π ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΓΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πεντε.χρονια.ογαλουνησ.γιατι.δεν.το.εβαψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΘΕΙ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΙΝ Ε= m.c2.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η.ΔΗΜΟΤΙΚΗ.ΑΡΧΗ.ΠΕΝΤΕ.ΟΛΟΚΛΗΡΑ.ΤΗ.ΕΚΑΝΕ.ΔΕΝ.ΕΙΧΕ.ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η.ΔΗΜΟΤΙΚΗ.ΑΡΧΗ.ΠΕΝΤΕ.ΟΛΟΚΛΗΡΑ.ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ.ΕΚΑΝΕ.ΔΕΝ.ΕΙΧΕ.ΛΕΦΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΝΩ Ο ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ. Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι δεν το λες στον νεο σου κολητο τον αρετακια να το βαψει τωρα??????

    Ξαποστασες 2 μηνες και αρχισες το σωου????

    Αμ μονος θα μεινεις καημενε μεχρι και ο πανταζης τη νεα δημοτικη αρχη θα στηριξει να γλυτωσει ο ανθρωπος απο τις παλιες καραβανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα...Ηδη ανακοινώθηκε απ το ΥΠ.ΕΣ το εκτρωμα της " συναίνεσης " τύπου π.χ Δημου Θεσσαλονίκης που στους 49 συμβούλους ο δήμαρχος εχει τους 9 , θα βρεθεί λύση. Τα θέματα που δεν λύνει το πολυτασικό Δ.Σ θα τα λύνει η παλια Δημαρχιακή , νυν Οικονομική και Ποιοτητα ζωής και στις οποίες επιτροπες τα 3/5 θα ειναι απο τον συνδυασμό του δημάρχου και τα 2/5 απ την υπόλοιπη αντιπολίτευση. Εως ότου βρεθεί, νομοθετικά εννοώ , οριστική λύση για τις επομενες εκλογές. Αυτός ο νόμος ήταν κομμένος και ραμένος μόνον για τον Σύριζα που είχε προβλημα στελεχών στους ΟΤΑ. Οσο για το κτίριο , έπρεπε να είχε βαφτεί , χτές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ 1 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο γνωστός κ. Σταικος . Απειλές και εκβιασμοί. Τι λέει ουσιαστικα; ή κάνω εγώ κουμάντο και ακολουθειτε την πολιτική μου ή σας χορεύω στο ταψι. Κ. Παναγιώτη δεν μετάνιωσα που δεν σας ψήφισα, μετάνιωσαν όμως αυτοί που σας ψηφισαν . Άλλωστε μυνημα δεν πήρατε κανένα από τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μίλησε και ο Σταικος για μικροπρεπεια που μας έκοψε την καλημέρα επειδή δεν τον ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι μαύρο χάλι είναι τούτο..γιατί μέσα κ ειδικά στις σκάλες κ από κάτω . Πώς το κατάντησαν ένα πολύ νέο κτίριο (επί Δημαρχίας Πα ΣΤΑΙΚΟΥ) το ΠΆΡΚΟ το πράσινο στολίδι του Αστακόυ χάλια κοντεύει να ξεραθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άρχισε πάλι τις ασυναρτησίες. Το μήνυμα των εκλογών δεν το πήρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Στάικος άρχισε την κριτική, πριν η νέα δημοτική αρχή αναλάβει τα καθήκοντά της!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κακοπροαίρετη

      Διαγραφή
    2. Ο σταθκος βγήκε από το λαγούμι του.δεν του έκατσε η συμφωνία

      Διαγραφή
    3. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΊΟΤΑ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
  24. Μα γιατί υπάρχει άρνηση των υποψηφίων αντιδηναμαρχων να αναλάβουν την ύδρευση? Αυτοί δεν έλεγαν ότι θα τα λύσουν όλα? Έξω όμως από το χορό! Έτσι για να δουν τι τράβαγε κ τι τραβάει ακόμη ο νιαφας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για πες στο κόσμο τι έκανες την δεύτερη Κυριακή .επαιρνες τηλέφωνα να στηρίξουν ΓΑΛΟΥΝΗ γιατί είχες κάνει συμφωνία; τραγικός.κατσε εκεί τώρα να κανείς αντίολιτευση και πολύ σου ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να αφιερώσουμε και εμείς ένα τραγούδι στους κακοήθεις

    https://m.youtube.com/watch?v=Gz9jNz_wYEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,Δημαρχέ μας,Δήμαρχε όλου του Ξηρομέρου ,μην ασχολείσαι με αυτούς που ο κόσμος καταδίκασε.Έδωσες ελπίδα στο κόσμο ,πάλεψε να τα καταφέρεις .Όλοι είμαστε μαζί σου ,ακόμα και αυτοί που δεν σε ψήφισαν πιστεύουν σε εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 8:30
    Μπάς και νομίζεις ότι με τα 2/5 ή τα 3/5 θα μπορεί να κάνει ότι θέλει ο Δήμαρχος και η παρέα του με τα χρήματα των πολιτών .
    Σας πείραξαν αυτά που έγραψε ο Στάικος , γιατί θέλετε τον Δήμαρχο να λειτουργεί ασύδοτα και ανεξέλεγκτα και να βουτάνε κάποιοι τα δάχτυλά τους στο μέλι . Τώρα τα προεκλογικά ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα να δουλέψει ο Δήμος όπως λένε οι νόμοι και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν ο Δήμαρχος ή κάποιος άλλος .
    Εγώ δεν σας ψήφισα κύριε Στάικο αλλά σας λέω μπράβο για το πολιτικά και με άρτια επιχειρήματα και προτάσεις κείμενο σας .
    Μην πτοήστε και συνεχίστε έτσι .
    Π.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπράβο κύριε Σταικο για την πρόταση σας .Ας αφήσουν κάποιοι φανατικοί τις ανόητες προσωπικές επιθέσεις προς το πρόσωπο σας και να δούμε εάν η νέα δημοτική αρχή θα την εκμεταλλευτεί και μετά θα ξοδέψουν καμία 50.000 ευρώ .
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πείραξε τόσο πολύ κάποιους αυτή η ανάρτηση .Δηλαδη θέλουν να επιβάλλουν την σιωπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα διαλυθεί αυτη η νεα δημοτική αρχή γρηγορα
    Το παζλ αποτελείται από πολλά κομμάτια
    (Πολυκομματικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τώρα ξεφλούδιασαν όλοι οι τοίχοι τόσο καιρό δεν μίλαγε κανείς πιστεύω ο νέος Δήμαρχος να το κάνει κουκλί να μοσχοβολησει. Για το νερό που είναι πανάκριβο 35 λεπτά ή ΕΥΔΑΠ. 80 στον ΑΣΤΑΚΟ το κυβικο κ
    μόνιμα κομμένο πρέπει να πάψει να το πληρώνει ο κόσμακης. Όπως έγινε στο Αιτωλικό κ το πρόβλημα λύθηκε από Δήμο και Περιφερεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παντως το βαψιμο του κτιριου με το μπορντω και το σκατουλι ειναι καρακιτς.Οποιος ειχε την εμπνευση ας το τοποθετησει διπλα στα νεοκλασσικα του Αστακου για να δουμε αν στεκεται αισθητικα.Για την εξισωση E MC τι να πει κανεις.φλου φιλε μου,φλου,ολα ειναι φλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο συναινετικός ο Στάικος, αντιπολιτεύεται ένα Δήμαρχο που δεν ανάλαβε καθήκοντα. Η πολύ θλίψη, που δεν του βγήκε το δίδυμο της καταστροφής Γαλούνης-Πανταζής, του προκαλεί παραφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σταικο ακομη δεν καταλαβες οτι ο νομος θα αλαξει μεχρι το σεπτεμβρι και ο δημαρχος δεν θα εχει αναγκη κανενεν συμβουλο,πολυ περισσοτερο τη γραφηκοτητα σου,ακομη δεν κατανοησες που σε εταξε ο λαος του ξηρομερου;;;;εχεις παρελθον μεγαλο Σταικο το οποιο απεβαλε ο λαος με τη ψηφο του,σε εστηλε πολυ ποιο περα απο τον κ.Γαλουνη και εαν τωρα γινονταν εκλογες θα σε εστελνε ακομη ποιο περα γιατι σε εζησε και σε ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι σημαντικό ο καθένας να καταλαβαίνει σε ποια χρονική στιγμή βρίσκεται και έτσι τόσο ο Κος Στάϊκος(24 χρόνια - ασχολούμενος με την αυτοδιοίκηση), όσο και ο Κος Γαλούνης(33 χρόνια - ασχολούμενος με την αυτοδιοίκηση) ας καταλάβουν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.........ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η δεσμεύση σας να ψηφίσετε τον προυπολογισμό,χωρίς καν να δείτε αν είναι προς όφελος του δήμου είναι απαράδεκτη .Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ψηφίζει τα θετικά και να καταψηφίζει τα αρνητικά.Δεν θα ήταν σωστο να περιμένετε να δείτε τον προυπολογισμό και μετά να αποφασίσει η παραταξή σας τι θα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιάννης Καρναβάς26 Ιουλίου 2019 στις 3:54 μ.μ.

    Καλώς ηλθατε κύριε Στά'ι'κο...Δικαίωμα σας και μάλλον χρέος σας πιά ( βάσει αποτελεσματων των τελευταιων εκλογών ) να αναφέρεστε στα κακώς κείμενα....Συγκρατείστε όμως την ορμή σας , στα πλαίσια των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών σας...........Δεν σας δικαίωσε η αλλοπρόσαλλη συμπεριφοράς σας του πρόσφατου ψές..Αυτο που εγω θα ήθελα να ξέρω και συγχωρέστε μου την όποια άγνοια είναι τούτο ...Ποιανού δημοτικού σας συμβούλου θα κατοχυρώσετε ??? Τού κυρίου Κουτσομπίνα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοεισ γιαννη καρναβα καντο μας λιανα Γιατί δεν καταλαβαίνουμε την ερώτηση τι σχέση έχει το όνομα μου για,εξήγησε μου κουτσουμπινασ χρηστοσ,

      Διαγραφή
  40. Συγγνώμη κε Παναγιώτη αλλά μήπως βλέπεις πολύ καράτε κιντ???
    Μήπως να φωνάξουνε εσάς πρώτα για Δήμαρχο??? Και μετά να φωνάξουν τον νιάφα για να μεγαλουργήσετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σταικο οποιος κατουραει στη θαλασσα το βρισκει στο αλατι,αυτο ισχυει για ολους μονο που εσυ νομιζεις οτι εξερησε αμ δε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επέται συνέχεια για τα έργα και τις ημέρες του Σταικου .Μεινετε συντονισμένοι

      Διαγραφή
  42. Διαφωνώ με το κείμενο και τη λογική του κ. Σταίκου.Διαφωνώ ομως και με τα σχόλια σας Τριανταφυλλακια!!! εκφράζεστε με κακία ,μίσος αναίδεια, απαξίωση,εμπάθεια και αλαζονεία .Νομίζετε οτι αντιπροσωπεύετε την πρόοδο, το νέο ,το ηθικό... και οτι αυτό σας δίνει το δικαίωμα να βάλλεστε εναντίον όλων.Και λέω νομίζετε γιατί σας λείπει η ευγένεια,η ταπεινότητα ...και ειναι γνωστός ο πρότερος βίος όλων σας.Να ξέρετε λοιπόν ότι επειδή φέρεστε έτσι σας περιμένουν όλοι στη γωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ είσαι στη ρόδα και μάλιστα απ κατ κάτσε εκεί και όταν βρεις γωνία κάτσε πίσωτης και καραουλισε

      Διαγραφή
    2. μετα απο 4 χρόνια η πλειοψηφία απο αυτούς θα ειναι απογοητευμένοι. Το ίδιο ζήσαμε και στην ΑΛΥΖΙΑ όταν βγήκε δήμαρχος έναντι του κ. Γαλούνη ο κ. Τριποτσέρης με 550 ψήφους μπροστά. Την επόμενη 4ετία ΟΥΔΕΊΣ ήθελε να ακούσει και να ακολουθήσει αυτόν που εξέλεξε με τόοοση διαφορά. Αυτός είναι ο λαός.Των Βαίων ωσσανά ωσσανά και την Μ. Πέμπτη Σταύρωσον Σταύρωσον αυτόν !!!

      Διαγραφή
  43. εμείς οι γραφοντες και διαβαζοντες ανώνυμοι θα στηρίξουμε την οποιαδήποτε θετική κίνηση της νέας Δημοτικής αρχής και επίσης θα αποδοκιμασουμε την αρνητικη .απαιτηση να σβήσει ο τύπος της σχετικότητας και να γραφτεί το 1+1=2 Αυτή θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσουν οι νέοι.γιατι εσείς οι προηγούμενοι μας ταραξατε στην σχετικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΑΙΚΟΥ-ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ .ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ,ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 8:16 ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ ΣΤΑΙΚΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο σταικος εκανε μια προταση τα τριανταφυλλακια τον βριζουν ξεχασαν ομως οτι χωρις την αντιπολιτευση που θα ειναι σκληρη θα ελεγχεται το καθε ευρω των πολιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ.ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ρε ορνιο αντιπολίτευση δεν ήταν και ο Τριανταφυλλακης???? Έκανε κάτι εκτός του σε όλα ναι και στο τέλος παραίτησης?? Άιντε πια όλοι εθελοτυφλεί τε.. Ο σταικος είπε οποίος διαφωνεί σέβεται τον κάθε άνθρωπο...και εν το βρίζει... Γίνατε όλοι κριτές χωρίς να βλέπετε την καμπούρα σας.. Είστε λίγοι και φτηνοι για να είστε του Τριανταφυλλακη... Τον ντροπιαζετε μηδενικά της καρεκλας

      Διαγραφή
  47. Καλά μου Γιουσουφάκια θέλω να σας ζητήσω ταπεινά συγνώμη γιατί δεν είδα το φιρμάνι του πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου Ερτογάν του δεύτερου ,το οποίο έγραφε σαφώς πως απαγορεύεται να ομιλώ μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της Τετραετίας ολόκληρης στον Δήμο Ξηρομερου.!!!
    Σας υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτικός και να τηρώ με ευλάβεια όλα τα αναγραφόμενα στα φιρμάνια .!!!
    Καλά ρε καλόπαιδα δεν χορτάσατε λάσπη για επτά μήνες προς το πρόσωπο μου ,από την στιγμή που συγκροτήθηκε σε παράταξη αυτό το πολιτικά και ηθικά ετερόκλητο μόρφωμα από κάποια απολιθώματα της Χούντας ,κάποια αργόσχολα απομεινάρια του παλιού Παρασιτικού ΠΑΣΟΚ και κάποια μπουμπουκια του ΣΥΡΙΖΑ που μόνο σε τερατογένεση μπορούσε να οδηγήσει ;;;;
    Επιχειρήσατε την ηθική μου εξόντωση με τις χυδαιότητες ότι εγώ ήμουν πατερίτσα των Γαλουνη -Πανταζη με στόχο να παραιτηθώ και να πείτε ,ότι τα πήρα και να γίνω σαν κάτι ρεμάλια από την νέα δημοτική αρχή ,για τα οποία η Κοινωνία το ´ χει τούμπανο και γνωρίζει ακριβώς ποιος πήρε 10 ποιος 15 ποιος 30 και ποιος 50.000 ευρώ .
    Μόνο που οι πατερίτσες θα μπουν στους κ@@@ους ,όλων όσων επιχείρησαν την ηθική εξόντωση .
    Εγώ ούτε έχασα τίποτα ,ούτε έχω να χάσω ,αφού είμαι γεμάτος με την εκπλήρωση όλων μου των στόχων επιστημονικών ,επαγγελματικών ,κοινωνικών ,πολιτικών ,μα προπαντώς οικογενειακών με την τρισευτυχισμενη οικογένεια μου .
    Το Δημοτικό μου έργο θα σας είναι εφιάλτης ,αφού για παράδειγμα για να ξεπεράσετε τα 12 μόνο μηχανήματα σε μια τετραετία και με μόνο τον έναν από τους τρεις Δήμους θα πρέπει να πάρετε 13 ή το Δημαρχείο που έδειξα ή την αίθουσα του Πνευματικού κέντρου που όμοια της δεν υπάρχει σε ολόκληρο το Νόμο ,τις υδρευσεις Αστακού και Βλυζιανων ,τα δυο Κλειστά Γυμναστήρια και τα πολλά ανοικτά αθλητικά κέντρα ,το καταφύγιο αλιευτικών σκαφών στο Εσχατολάγκαδο ,δεκάδες χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων ,ηλεκτροφωτισμού ,ανάπλαση παραλιακής πλατείας ,το Λύκειο Αστακού ,τον βιολογικό και τα σφαγεία και πολλα άλλα.
    Και όσο δεν θα μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το πολύ μεγάλο έργο ,που αναγνωρίζει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ,τόσο θα λυσαζετε για να το υποβαθμίζετε ,αλλά μάταια όμως γιατί αυτό είναι καταξιωμένο στην συνείδηση των υγειων ανθρώπων .
    Αλήθεια δεν βλέπετε ή κάνετε πως δεν ακούτε με τα όργανα να Βαράνε ,ότι οι περισσότεροι θέλουν Αντιδήμαρχοι Τετραετίας και ένας μάλιστα ζήτησε και οδηγό .!!!!!!!!
    Εμείς από το μυαλό μας τα βγάλαμε ;Δημοτικοί σύμβουλοι της νέας δημοτικής αρχής τα λένε .!!!!
    Ο ρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε .
    Ματαιοπονείτε γατάκια ,αν πιστεύετε πως με ανοίκειες συμπεριφορές η χυδαίες επιθέσεις η ακόμη χειρότερα και με απειλές πως μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα .
    Μπορεί να καταφέρατε με κάτι πενηντάρικα που δίνατε μαζί με τα ψηφοδέλτια Πέμπτη ,Παρασκευή και Σάββατο βράδυ να κλείσετε κάποια στοματάκια και να υφαρπάξατε τις ψήφους .
    Αλλά αυτή η νίκη που βασίστηκε σε λάσπη συκοφαντίες και πενηντάρικα είναι κάλπικη και θα ξεθωριάσει γρήγορα και σπίτια θα κλείσει ,ως αποτέλεσμα αμοραλισμού ,τυχοδιωκτισμού ,μίσους ,φθόνου και αχαλίνωτης εξουσιομανίας .
    Τα πάντα και δίχως ηθικούς φραγμούς ,για την καρέκλα .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος.
    Υ.Γ
    Πάντως το Ιατρείο δεν μπορέσατε να μου το κλείσετε για δυο μήνες ,επειδή για κάποιους από εσάς ο ανθρωπισμός και ο Ουμανισμός για να μην πεθαίνουν στον δρόμο αβοήθητοι βαριά πάσχοντες συνάνθρωποι είναι εγκληματικές πράξεις .
    Φάγατε κανονικό πήδημα .!!!
    Έτσι και όταν η κοινωνία το 1988 με αδίκησε ,το 2006 με δικαίωσε και με το παρα πάνω και εγώ ανταπέδωσα πλήρως και με όλες μου τις δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. APARADEKTOS STAIKOS GIA ALLH MIA FORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. θεατρινοσ και ψευτησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σταθμό για ύπνο αντέ αρκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ποσο λιγος θα γινει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. το 2044 θα δικαιωθεισ παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Στη δημοκρατία οι πολιτικοί κρινονται στις κάλπες απο όλους εμάς τους ψηφοφόρους και στην διάρκεια όλης της πολιτικής διαδρομής των πολιτικών συλλογικοτήτων και των πολιτικών που εκπροσωπούν τις αντίστοιχες πολιτικές συλλογικότητες.
    Επίσης συγκυρίες ευνοούν ή δεν ευνοούν, την εξέλιξη των πολιτικών.
    Οι πολιτικοί κρίνονται και ίσως πιό αντικειμενικά, στο μέλλον από την κοινωνία με συνθετότερα κριτήρια.
    Το πιό ουσιαστικό όμως τελικα ειναι να μένει κάτι θετικό ως προσφορά στην κοινωνία από την πολιτική διαδρομή των πολιτικών εκπροσώπων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιάννης Καρναβάς27 Ιουλίου 2019 στις 10:01 π.μ.

    Φίλε μου Χρήστο, είναι πολύ απλή η ερώτηση πρός τον αρχηγό της παραταξης ...Ποιανού εκλεγμένου συμβούλου θα καταλάβει τη θέσει ( απ τους πέντε ) ως δικαιούται σαν αρχηγός στο νέο Δημοτικο Συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιάννης Καρναβάς27 Ιουλίου 2019 στις 10:03 π.μ.

    Επίσης η αναφορά στο ονομά σου έχει να κάνει με την σταυροδοσία..Ησουν ο τρίτος σε σταυρούς στη Δημοτική Ενότητα Αστακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σταικο αλαζονεία και μαγκιά σε έχει σιχαθεί ο κόσμος. Όλα έχουν ένα τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλα τα λεει ο σταικος καλπικη η εκλογη τριανταφυλλακη ο ρε γλεντια απο το σεπτεμβριο .νεε δημαρχε που εισαι γιατι τα 50 ευρω τελειωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Με όλα αυτά που γράφεις Κε Στάικο αδικείς για άλλη μια φορά τον εαυτό σου .
    Αυτό που έχω να σου πω είναι. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ.
    Με όλα αυτα που λες στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πας να παίξεις ξύλο? Γιατί δεν τα κατηγγειλες τόσον καιρό τώρα. Το 2006-2010 δεν τους είχες αυτούς που καταγγελεις στον συνδυασμό σου? Δεν σε έβγαλε Δήμαρχο ο Σαμαράς με κατάμαυρο χρήμα.......!!!!!!???????
    ΣΙΩΠΗ.......τώρα μπας και λειτουργήσουμε σε μια διαφορετική βάση αυτόν τον Δήμο.
    Μας έφερες όλα τα μεταχειρισμενα- άχρηστα αυτοκίνητα από τα Τρίκαλα χωρίς να φτιάξεις ένα χώρο κλειστό - προστασίας αυτών των αυτοκινήτων.......κλπ.....κλπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. κ.Σταικο προεδρος της κοινοτητας Αστακου και δημαρχος Ξηρομερου εκλεχτηκες μονον οταν πηρες χρησμα απο το αλωτε κρατεο ΠΑΣΟΚ γιατι τοτε το επαιζες πρασινοφρουρος ( οχι οτι πιστευεις τιποτε περα απο το Σταικο) ολες τις αλλες φορες εχασες παταγωδως η δεν καταφερες να φτιαξεις συνδιασμο.Η πολητικη σου πορεια ηταν να περιφερεσαι απο κομα σε κομα,να βριζεις οποιον ειχε διαφορετικη γνωμη,να απηλεις οπως κανεις και τωρα αυτα ειναι γνωστα στους ξηρομεριτες για αυτο σε εστηλαν στο περιθωριο και εαν δεν ειχες και τη σηριγκα δεν νομιζω να σου μηλαγε κανεις αυτο βεβαια θα συμβει στο μελον.Δεν εχω καμια εμπαθεια προς το προσωπο σου απλως απεχθανομε ολη αυτη τη σημπεριφορα που αποτελει παραδειγμα προς αποφυγη.Σου ευχομαι να εχεις υγεια και χαρα και ασε μην μας σωσεις θα βρουμε το δρομο μας και χωρις εσενα αρκετα μας εσωσες ασχολη σου τωρα με ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δλδ τι θες να πείς ο κ. ΣΤΆΊΚΟΣ είναι μή χρησιμος πιά πολιτικός και δεν έχει καμία θετική πλευρά
      και όλα είναι πάνω του αρνητικά?

      Διαγραφή
  61. Η πολιτική είναι κλάδος της μετεωρολογίας. Η μετεωρολογία, ως γνωστόν, είναι η επιστήμη του από πού φυσάει ο αέρας. Καλό καλοκαιράκι όσο έμεινε δηλαδή γιατί με αυτούς που μπλέξαμε ο Χειμώνας θα είναι δύσκολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τοφωβο του σταικου ναεχεται.νιαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ 50ΡΙΚΑ,ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ .ΑΣΤΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΙΝΑ
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καινούργια οχήματα και τα λέτε μεταχειρισμένα και σαράβαλα ;
    αχάριστόι ούτε ένα ψηφουλάκί δεν ξέρετε να δώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. σταικο τι κομμα εισαι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ρε παιδιά στην παραλία στον Αη Γιώργη έχουν βάλει τις βάσεις για ομπρέλες αλλά ομπρέλες πουθενά.Αυτος ο Γαλουνης δεν είχε λεφτά ούτε γι αυτό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Άφησε γήπεδα κ αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες δεν έχει γίνει καμία παρέμβασή εδώ κ 8 χρονιά. Κ όλα όσα αναφέρεις είναι στην ίδια κατάσταση που τα αφήσει στο τέλος της θητείας του ή όποια αν είχε συνέχεια θα είχαν σίγουρα ολοκληρωθεί! Ήταν ο πιο παραγωγικός δήμαρχος. Τώρα να δούμε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλά μιλάμε σοβαρά μοιράστηκαν 50ευρα ?
    απίστευτο μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αγαπητό Ξηρομερο News
    Και εσείς γνωρίζεται πολύ καλά σε σχέση με αυτόν τον μέγα συκοφάντη 10:41 πως δεν πήρα ποτέ χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ,αφού και το 1986 που πήγα κόντρα στο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το οποίο είχε πάρει ο κύριος Λυμπερατος ,όλοι θυμούνται πως με είχε στηρίξει το ΚΚΕ και είχαν εκλεγεί δυο Κομουνιστες σύμβουλοι ο μακαρίτης Σπύρος Βότσης ,που είχα συμφωνήσει προεκλογικά με το ΚΚΕ ( και εγώ όταν κάνω συμφωνίες τηρώ τον λόγο μου δεν είμαι αριβίστας ),τον οποίο ψηφίσαμε για Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Αστακού για (4) τέσσερα χρόνια και ο φίλος Βασίλης Ταπραντζής και αυτός από το ΚΚΕ και επειδή δεν τήρησα απλά τον λόγο μου για την Αντιπροεδρία ,αλλά λειτούργησα άψογα με διαφάνεια , συλλογικότητα ,σεβασμό του Δημοσίου χρήματος και παρήγαγα σπουδαίο έργο το οποίο αναγνώριζε ολόκληρη η κοινωνία του Αστακού ,το οποίο μάταια προσπαθούν κάτι υποκείμενα του κυρίου δημάρχου να αποδομήσουν ,με στήριξε και το 1990 ,μόνο επειδή ήταν υπερεσιοδοξοι έβαλαν (3) τρεις υποψήφιους στον συνδυασμό και αφού μοιράστηκαν οι ψήφοι δεν μπόρεσαν να εκλεγούν .
    Απαραίτητη προϋπόθεση για να στήριζε κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο το ΚΚΕ ήταν να μην είχε χρίσμα από κανέναν .Να ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος, ανεξαρτητα από το αν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ τότε όπως εγώ .
    Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες εκτός από κάτι υποκείμενα του παλιού ΠΑΣΟΚ που στήριξαν Τριανταφυλλάκη και τώρα προσπαθούν ,αφού δεν κατάφεραν τον ηθικό μου θάνατο όπως αγωνιζόντουσαν με πάθος προεκλογικά να αποδομήσουν και την οποία ιστορία μου και το έργο μου .!!!!
    Αυτό το έργο ρε ρεμάλια θα σας είναι εφιάλτης γιατί δεν θα μπορείτε να το ξεπεράσετε .
    Ο εφιάλτης σας
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και βέβαια πήρατε χρίσμα απ το ΠΑΣΟΚ. Όπως ερχόσασταν και στη Νομαρχιακη Αγρινίου του ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα. Όπως ψηφιζόσασταν απο όλους τους Πασόκους.Ακόμα δεν το χάσαμε κ. Στάικο. Είστε και ανειλικρινής... Λυπάμαι που χυδαιολογείτε και είστε και μορφωμένος άνθρωπος. Έλεος πια !!! Είστε ό,τι πιο πολιτικό όνειδος στην περιοχή και δικαίως ο κόσμος σας έστριψε για ΠΑΝΤΑ την πλάτη. Μέχρι και με τον Φόνο απ τα Βλυζιανά τα βάλατε ζητώντας εξήγηση γιατί δεν σας ψήφισε . Η δημοκρατία στο απόσπασμα. Περάσατε ΟΛΑ τα κόμματα ( ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ , ΠΟΤΑΜΙ και τελευταία στο Αγρίνιο βγάζατε σελφις φωτο με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ).

      Διαγραφή
  70. Κύριε Στάικο χάνω πάσα ιδέα γιατρός και χυδαιολογειτε κατά αυτόν τον τρόπο!!!
    Να αμυνθειτε αλλά καμια φορά η σιωπή είναι χρυσός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ .ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Για ποιο εργο μηλας και μαληστα με χυδαιο τροπο ρε Σταικο,δεν ξερεις οτι ο Αστακος ακομη καιτωρα παρα τις προσπαθειες του κ Γαλουνη πινει νερο με δυκτιο απο αμυαντο;;οταν ολοι οι δημοι στο νομο το θεμα αυτο το εχουν προ πολλου λυσει;;ξερεις μηπως αλλη πολη στην Ελλαδα παρομια του Αστακου που να εχει σημερα το προβλημα υδρευσης που εχει ο Αστακος;;για το χρησμα ξεχνας ποσες φορες συνοστιζοσουν στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ και παρακαλουσες ,υπαρχουν πολλοι που μπορουν να το βεβαιωσουν αυτο,οσο για την πρωτη σου φορα ξεχνας τον αγωνα των αημνηστων Μιοβολο,Καραμελα,Μπαρμπα Θωμα κλπ τον αγωνα που εδωσαν στο ΠΑΣΟΚ για σενα Οποτε βγηκες ειτε προεδρος ειτε δημαρχος ειχες τη στηριξη του κρατεου τοτε ΠΑΣΟΚ οποτε προσπαθησες χωρις αυτο η δεν μπορεσες να κανεις συνδιασμο η εχασες υκτρα.Αυτη ειναι η αληθεια Σταικο και το ξερει ολος ο δημος αυτο.Αυτα χωρις υβρεις και χαρακτηρισμους απλως για να σου υπενθυμησω οτι οι ανθρωποι εχουν νου και μνημη και για αυτο σε εστηλαν εκει που αξιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Συνιστώ ψυχραιμία το θέμα έχει ξεφύγει ο Κύριος Στάικος ως πολιτικός πήρε την απάντηση του από τους ψηφοφόρους του δήμου όπως επισεις εξαφάνισαν τον Πανταζή και μαριονέτα του από εκεί και πέρα ως πολίτες έχουν δικαίωμα όλοι επώνυμα η ανωνυμα να εκφέρουν την άποψη τούς αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους το να ξεφεύγει η κουβέντα και να φτάνουμε σε άσχημους χαρακτηρισμούς είναι δείγμα αμόρφωσιας θέλουμε ένα δυνατό ξεκίνημα ο δήμος είναι χρεωμένος μέχρι τα μπουνιά το ποιος φταίει λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε μικρή κοινωνία είμαστε ας μην κρυβόμαστε μεταξύ μας . το θέμα είναι πόσο είμαστε διατεθειμένοι όλοι μαζί να βοηθήσουμε επιτέλους να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό δήμο από τον οποίο θα επωφεληθούν όλοι οι κάτοικοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕ ΑΝΟΙΧΤΌ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΑ
    ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ
    δέν θα έβλαπτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χυδαίος είσαι 7:25
    Και το ρε Σταικο δείχνει και το επίπεδο σου .
    Εγώ δεν έφτιαξα κανένα δίκτυο με σωλήνες αμίαντου ,αυτό το έφτιαξε πριν από εμένα το κρατεό ΠΑΣΟΚ με την ΕΤΒΑ.
    Εγώ έκανα το κανάτι από δεξαμενή Λαβαναιικα αλώνια μέχρι τον Αστακό και το 2010 που μου έχωσε πισώπλατη μαχαιριά το ΠΑΣΟΚ με το χρίσμα του Λύτρα είχα έτοιμη την μελέτη αντικατάστασης όλου του αγωγού απ τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Αστακό με πολυεθυλενιο (και αυτού που είναι με αμίαντο ) με κόστος 7 εκατομμύρια ευρώ και με εγκεκριμένες περιβαλλοντικές άδειες και τεύχη δημοπράτησης .!!!!
    Γι αυτό ψεύτικο πάλι σιωπή .!!!!
    Και οι μακαρίτες Καραμέλας ,Μιοβολος κσι Παπαθωμάς πήγαν μαζί μου κόντρα στο χρίσμα που το είχε πάρει ο κύριος Λυμπετατος και το 1990 οι άνθρωποι που ανέφερες ήταν πάλι μαζί μου γιατί ήταν αντρες που κάποιοι και τότε τους έλεγαν λαμόγια και ο γιος του Καραμέλα σήμερα συγχρωτιζεται μαζί τους και ο Καραμέλας με τον Μυοβολο εκλέχτηκαν για δεύτερη φορά μαζί μου Κοινωτικοί σύμβουλοι και τότε το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει μόνο 36% και εμείς 60% ,πράγμα που σήμανε πως και οι μισοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο της τετραετίας 1987-1990 ,όχι βέβαια κάτι ερπετά σαν και σένα ,τα οποία μόνο ψέμα ,λάσπη ,φθόνο και ανοησία η οποία καταρρίπτεται με επιχειρήματα και όχι με αρλούμπες .
    Βέβαια το blog δεν ανάρτησε μια πολύ καυστική μου απάντηση σε άλλον συκοφάντη και το μόνο που έκανε ήταν να διαγράψει το χυδαίο σχόλιο .!!!!
    Ο κόσμος όσο και να προσπαθείτε με μίσος και απέλπιδα προσπάθεια να διαστρευλώσετε την αλήθεια γνωρίζει πολύ κακά την αλήθεια .!!!
    Τα υπόλοιπα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που και αυτή έργου δικό μου και των συνεργατών μου είναι .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος
    Υ.Γ
    Αγαπητό ΞηρομεροNews :Ανάρτησε και αυτές τις απαντήσεις μου προς αυτόν που του διαγράψετε απλά το χυδαίο σχόλιο .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

      Διαγραφή
  76. ΦΊΛΕ Παναγιώτη τι μας γράφεις ότι λειτουργεί ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ καθαρισμός κ μοσχοβολαει ο ΑΣΤΑΚΟΣ. Λειτουργούν τα ΣΦΑΓΕΊΑ στο ΦΟΥΛ κ έχουμε συνωστισμό από ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ. ο ΠΥΘ Σαμαράς τίποτα?
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Έπρεπε να ξέρεις πότε κρεμάνε τα ποδόσφαιρικα παπούτσια. Ποτενα σταματήσεις να ασχολησε
    . Τότε που σε ψηφίζαν ήταν καλοί. Τώρα που έκανες χίλια λάθη κ έβγαλες τόσα αυτογκόλ με τις παραγγελίες για να χωρέψει ο Γαλουνης (το σακάκι το σταυροκουμποτο) μας ξενέρωσες κ μας έδιωξες από δίπλα σου... Δεν ήμαστε αχάριστοι όπως βγαίνεις κ λες. Μας έστειλες αλλού.. Φίλε Παναγιώτη
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΆΪΚΟ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΤΕ
      ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

      Διαγραφή
  78. To ο,τι ατομα σαν το Σταικο ασχοληθηκαν με την πολιτικη και εκλεχτηκαν ακομοι και Δημαρχοι ειναι χαρακτηριστικο της καταστασης της ελληνικης κοινωνιας.Οι συμπεριφορες και το ηθος του συγκεκριμενου προσωπου δειχνουν και το επιπεδο των ψηφοφορων του.Μακαρι καποια στιγμη να ξαναβρουμε την ευπρεπεια και τον πολιτισμο που χαθηκε απο μεσα μας και αυτοι που μας εκπροσωπουν να ειναι,με το κοινωνικο τους στιγμα, παραδειγματα για μιμηση και οχι για αποφυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πανο παιδιμ σοχω πει μη μηλας .Ακου και το μπαρμπα Μητσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Το καλύτερο που έχετε να πράξετε κε Παναγιώτη είναι να αφήσετε τον κο Ζιώγα να ηγηθεί του συνδυασμού σας και τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος και το δημοτικό συμβούλιο θα βρεί τον δρόμο του....
    Όσο για εσάς αποφάσισε Ο κόσμος..


    έδειξε τον δρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Άκουσε λοιπόν φίδι κολοβό 3:16 εάν ήσουν στον κόρφο μου .
    Τα παπούτσια εγώ τα είχα κρεμάσει ,αλλά κάποιοι φιλότιμοι ο Καραμέλας ,ο κύριος Τριανταφυλλάκης ,ο Λαϊνάς ,ο Λιβάνης ,ο Βελόνας ,ο Καραμπινιερης ,ο Παπαναστασης ,ο Σάββας ,ο Ζιωγας ο Νίκος και ο Σπύρος ,ο Αποστόλου ,ο Ράπτης ,ο Λαδάς ,ο Πλιαμερης και πάρα πολύ ακόμη μου είπαν ότι είναι μαζί μου και ότι ήμουν ο μοναδικός κατάλληλος να αντιμετωπίσω τον κύριο Γαλουνη ,οσπου η Αγία και ομοουσιος τριάδα Λύτρα ,Μάντζαρη και Στράτου φρόντισαν για τις μαζωξεις στο Ιόνιο ,που ήσουν και εσυ και αστα τα περί χορού με Γαλουνη ,γιατί από την στιγμή που ο κύριος Τριανταφυλλάκης είπε το ναι (και με έναν αστείο τρόπο μου είπε πως δεν θα έγινε στον συνδυασμό μου) και κατάφεραν και τους άλλους να υπακούσουν ,
    εσυ ήσουν μαζί με αυτούς που έφυγαν από δίπλα μου και ο χορός με Τριανταφυλλάκη στην Αθήνα δεν σε πήρανε καθόλου .
    Άσε λοιπόν τις ανοησίες πως εγώ σας έστειλα αλλου ,γιατί δεν σε πιστεύουν ούτε μικρά παιδιά .!!!!
    Μόνο που δεν μου βάζει το blog τις απαντήσεις προς εκείνον τον 2:02 που έλεγε ότι με γλέντησε ο Τριανταφυλλάκης δηλ . Με γα@@@@@@σε για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ,αλλά όπως θέλει το blog δικό του το μαγαζί ,δικό του το μαχαίρι και κοντεύουν με αυτόν τον υπόκοσμο τον οποίο αφήνουν να γράφει ασύδοτα ότι χυδαιότητα θέλει ο κάθε βόθρος ,ξεχνώντας πως πίσω από εμένα υπάρξει και μια σεμνή οικογένεια η οποία δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε έχει παει κανένας τους φυλακή όλους κάποιοι άλλοι και κατάντησε το αγαπητό μας ΞηρομεροNews σε αρένα ανθρωποφαγίας και κατινιασμού.!!!!
    Παναγιώτης Σταικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Π.ΣΤΑΙΚΟ εν τέλει
      με τέτοιες ... μεθοδεύσεις εκλέγονται στα Χωριά ?
      Η με ικανότητες ?

      Διαγραφή
  82. Γιάννης Καρναβάς28 Ιουλίου 2019 στις 6:12 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Ανώνυμο 12.17 ( αν και δεν είμαι απ αυτούς που ενθουσιάζονται με ανώνυμα σχόλια), αλλά ΔΕΝ θα σας υποδείξω το πρόσωπο που θα ορίσετε ως μπροστάρη των πέντε, Για την ουσία της δράσης της παράταξης σας ,ως αντοπολίτευση στο Δήμο μας, το σόφρων θα είναι να μην κάνετε χρήση του Ηγετικού δικαιώματος της παράταξής σας, και να δικαιώσετε την προσωπική ψήφο των εκλογέων....ο κόσμος ψήφισε τα συγκεκριμένα πέντε πρόσωπα....Κάντε τη σωστή πράξη , έστω και τώρα στα ...στερνά σας ..και αποδείξτε μας ότι παραμένετε λάτρης του δικαίου και της Ανιδιοτέλειας ,,,ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ,ΟΥΚ ΑΝΕΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ενα να γνωριζει η σημερινοι δημοτικη αρχη οτι θα εχει δυνατη αντιπολιτευση που δεν θα εχει που να σταθει σε οτι στραβο θα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το συμπέρασμα που βγαίνει απο τα παραπάνω σχόλια είναι οτι δεν μπορείτε να πάτε μπροστά το δήμο ,να κάνετε την διαφορά γιατί είστε εμπαθείς και μνησίκακοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΌΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ-ΠΑΝΤΑΖΗ
    ΌΛΗ ΜΈΡΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΆΘΕΣΑΙ ΕΣΎ ΣΤΆΪΚΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ 3-5 ΧΡΌΝΙΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΆΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΆ ΦΊΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ-ΠΑΝΤΑΖΗ βάλε μυαλό Στάϊκο. Ένας φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Γιατί Στάϊκο θα είναι ξανά φίλοι αυτοί οι τρείς ?
    γιστί, έτσ' είναι η ζωή Σταικο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Γιατί θα είναι ξανά φίλοι αυτοί οι τρείς ?
    γιατί, έτσ' είναι η ζωή, κ. Παν. Στάικο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Σταικο δεν εχασες απλως εξεδιοχθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 11.49 δεν νομίζω ότι εσυ εχεις ήθος όταν τόσους ψηφοφόρους του σταικου τους καταταζεις σε μια κατηγορία μαλλον πολιτών δεύτερης κατηγορίας που δεν έχουν τη νοημοσύνη να δουν και να συγκρίνουν ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για τον τόπο τους μαλλον ανήκεις σε αυτούς που δεν θέλουν να υπάρχει δημοκρατία και να περνάει ο δικος τους υποτιθέμενος σωστός λόγος ντρέπομαι που είμαι αστακιωτης και άτομα σαν εσένα θελουν να κυβερνήσουν τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Και αφού του είπαν: << έλα να σε κάνουμε υποψηφιο δήμαρχο >>
    Τότε άρχισε την κριτική στην δημοτική αρχή
    Γαλουνη Και Πανταζή.
    Η Φιλοδοξία λοιπον Στάϊκο, καταστρέφει και αλλοιώνει τους χαρακτήρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Όσο για την "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών" κ. Στάικο
    θα τους ακολουθηθεί μια ολόκληρη ζωή
    Η αντιδημοκρατική τους νοοτροπία για Λευτέρη , Γιάννη, Παναγιώτη
    δημοκράτες για αποφυγή και όχι για Παράδειγμα προς μίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Καλημέρα και να ξερεις ενα πραγμα
    ότι ο συντροφος Σταικος μπορει να ειναι λίγο αυθόρμητος, αλλα ειναι πραγματικός δημοκράτης και ειναι και 100 φορες πιό προοδευτικός στις ιδεες του συγκριτικά με κατι άλλους του δήμου δήθεν δημοκρατικούς και δήθεν αριστερούς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πόνος σου αβάσταχτος ...σύντροφε.

      Διαγραφή
    2. Όντως η πολιτική κατοχή της "Συμπολιτείας Ξηρομεριτών "
      είναι για μένα πολιτικά , πόνος.
      Καλημέρα φίλε συμπολίτη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο