Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Σπήλιος Λιβανός: «Θέλουμε να αγκαλιάσουμε το σύνολο της κοινωνίας»

Στη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να τρέξει άμεσα το κυβερνητικό έργο αναφέρθηκε ο Σπήλιος Λιβανός επισημαίνοντας πως η ΝΔ προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια για να είναι σήμερα έτοιμη.....
«Υπήρχε μια μεγάλη προετοιμασία τα προηγούμενα χρόνια έτσι ώστε η κυβέρνηση της ΝΔ να ήταν άμεσα έτοιμη να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της» είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα και την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί.
Αναφερόμενος στις προτεραιότητες της κυβέρνησης ο κ. Λιβανός είπε πως το φορολογικό νομοσχέδιο βοηθά τη μεσαία τάξη, ενώ με το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος είπε πως αποκομματικοποιείται η δημόσια διοίκηση, «Υπάρχουν ουσιαστικές θεσμικές αλλαγές που έχουν στον πυρήνα τους τη βελτίωση της σχέσης πολίτη-κράτους και την πάταξη της γραφειοκρατίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λιβανός ο οποίος μίλησε και για τον νέο τρόπο λειτουργίας του υπουργικού συμβουλίου όπου, όπως τόνισε οι συνεδριάσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Μέγαρο Μαξίμου σε μια λογική αποσύνδεσης της πολιτικής από την εκτελεστική εξουσία. «Πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.
Επισημαίνοντας πως χρειάζονται λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας είπε πως η κυβέρνηση θα κριθεί από το έργο της, θέτοντας παράλληλα ως στόχο τη δημιουργία μίας νέας σχέσης του κράτους με τον πολίτη.
«Ειναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τον τρόπο που ασκείται η πολιτική. Να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε για το χθες και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το αύριο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι συνολικά η πολιτική μας για την οικονομία να αγκαλιάζει το σύνολο της κοινωνίας. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταξική, εμείς θέλουμε να στηρίξουμε το σύνολο των πολιτών» είπε ο κ. Λιβανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο