Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

20.127,68 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, για επισκευή οχημάτων. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, δεν ασκείται ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής 39/2019, ποσού  20.127,68 €, που αφορά την εκτέλεση εργασιών επισκευής οχημάτων του Δήμου Ξηρομέρου.....

Εδώ έχουμε άλλη μία περίπτωση του πολύ γνωστού φαινομένου που συνηθίζεται και λαμβάνει χώρα με μεγάλη συχνότητα στον Δήμο Ξηρομέρου, χωρίς απ' ότι φαίνεται κανείς να ενοχλείται και να ανησυχεί.
Αφορά την εκτέλεση έργων και προμηθειών με προφορικό τρόπο, με τον στόμα δηλαδή, χωρίς αποφάσεις, χωρίς εγγραφή των αντίστοιχων ποσών στον Προϋπολογισμό, χωρίς εγγραφή στο Τεχνικό Πρόγραμμα, χωρίς πρωτόκολλα παραλαβής, χωρίς επιμετρήσεις, χωρίς τίποτα, δηλαδή μία διαδικασία τελείως στον αέρα που δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα.
Μέχρι τώρα έχουμε καταγράψει εργασίες και προμήθειες με αυτό τον τρόπο αξίας 500.419,77 € και μαθαίνουμε ότι το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο και σιγά σιγά θα αρχίσει να φανερώνεται στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
Για να εντρυφήσετε καλύτερα σε αυτή την μοναδική και χιλιοτραγουδισμένη μέθοδο στον Δήμο Ξηρομέρου διαβάστε εδώ.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο